Se vår webbkamera LIVE Hem

Gustav uttagen till Swedish Golf Team Framtid


Denna helg  har Gustav Andersson varit  iväg på Swedish Golf Team Framtid teknikläger på Golfarenan i Halmstad. Gustav är en av tre 97:or i Sverige som har blivit uttagna till Pojk Framtid och som SWGT satsar extra på med träning och coachning.  
Denna gång var det individuell teknikgenomgång, och putt träning med Jon Karlsen som annars jobbar med de svenska tour spelarna.
Swedish Golf Teams framtidsverksamhet  är för pojkar med spelare som är 17 år eller yngre och syftet är att förbereda spelare inför pojklandslaget och att sprida kunskaper från Swedish Golf Team till yngre spelare i Sverige. Pojklandslaget jobbar för att spetsa verksamheten för Sveriges bästa juniorer så att de får bästa möjliga förutsättningar till att i första led bli bäst just nu och i andra led slå sig in på högsta tour nivå i framtiden.
Spelare väljs ut baserade på resultat, träningsvolym, tävlingsvolym och teknisk förmåga och självklart så är detta väldigt roligt och inspirerande för Gustav . De flesta läger är nu under vintern när de har tid att lägga fokus på teknikträning inför kommande säsong.

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners