Se vår webbkamera LIVE Hem

Elin - vår sommarvikarie

Hej alla glada golfare!
 
Hoppas att ni har hunnit med att spela mycket golf i det fina vår- och försommarvädret vi har haft turen att få uppleva och att vi har en fin golfsommar framför oss. Anledningen till att jag skriver ett par rader här är för att ni förmodligen kommer att se mig inne på kansliet en del i sommar. Jag ska nämligen jobba lite extra här under sommaren, och eventuellt lite i framtiden. Vissa av er har säkert stött på mig redan under våren då jag haft en 6 veckor lång praktiktid här där jag fått lära mig massor nya saker och fått träffa många trevliga golfare.
 
Jag heter Elin Johansson, är 19 år gammal och bor hemma hos mina föräldrar i Åsle. Jag har precis tagit studenten och gått klart 3 år på Handelsprogrammet på Ållebergsgymnasiet.  Jag är främst intresserad av administration och ekonomi, och har tänkt vidareutbilda mig inom det i höst. Jag valde att ha min praktik på Falköpings GK på grund av att jag är intresserad av arbetet på ett kontor och för att jag sedan innan känner Peter eftersom att han varit rådgivare för mitt UF-företag i skolan. Under mina veckor av praktik har jag dessutom fått chansen att lära mig något som jag sedan tidigare varit ganska obekant med – nämligen golf. När jag var cirka 10 år fick min golfspelande pappa mig att gå med i Golfkul, men det var tyvärr mitt andra fritidsintresse fotboll som fick mig att sluta med golfen innan jag gett den en ärlig chans.
 
Trots att jag inte varit på golfklubben på många år, har jag bara goda minnen här ifrån. Jag var alltid glad när jag fick följa med pappa till golfbanan och vara caddie, och ibland till och med få välja vilken klubba han skulle slå med. Om vi vann, pappa och jag, fick jag alltid glass och fika – det var det bästa! Men på grund av mina bristande allmänna kunskaper i golf är det inte alltid en dans på rosor att svara på era mer eller mindre självklara frågor ni ställer till mig på kansliet. Därför ville jag bara skriva den här texten, både för att presentera mig, men även för att i förväg be er att ha överseende för mina kunskaper i golf. Men jag ska alltid försöka hjälpa er så gott jag bara kan, och jag lär mig något nytt varje gång jag är här! Förhoppningsvis kan vi tillsammans lösa att eventuella problem.
 
Hoppas att vi ses på kansliet någon gång och hoppas att ni får en underbar sommar!
 
Med vänliga hälsningar,
Elin Johansson


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners