Se vår webbkamera LIVE Hem

Hannes - vår sommarvikare

Hej allihopa!

Hoppas ni har haft en grym start på sommaren i det (hyfsat) bra vädret med många bra och roliga rundor. Jag kommer under sommaren att jobba här inne på kansliet och skriver denna artikel för att ni som inte träffat mig innan ska få veta vem det är som står här bakom disken.

Jag heter Hannes Erikson, är 16 år gammal, har precis gått ut nian och ska till hösten börja gymnasiet på linjen teknik. Jag ska som sagt jobba inne på kansliet under sommaren och många av er känner säkert igen mig då jag har spelat golf här ute i cirka tio år. Under sommaren så blir golfbanan ibland som ett andra hem för mig då jag spenderar väldigt mycket tid här ute men mitt spelande har dock avtagit lite på senare tid så det är jättekul att få chansen att jobba här inne på kansliet. Jag bor inne i Falköping med min familj och när jag inte spelar golf så är musik mitt stora intresse. Detta då jag spelar flera instrument och ibland spelar min bas på hög volym lite för sent på kvällen...

Jag är oerhört tacksam över chansen att få jobba här under sommaren och tycker att det kommer bli oerhört kul och intressant. Men eftersom detta är mitt första jobb inne på kansli så ber jag om överseende ifall jag gör små misstag då och då. Jag kan dock försäkra er om att jag alltid gör mitt bästa för att hjälpa till, det är ju mitt jobb.

Hoppas ni allihop får en bra sommar och förhoppningsvis så kommer vi att ses här ute på klubben någon gång!

Vänliga Hälsningar,
Hannes Erikson


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners