Se vår webbkamera LIVE Hem

KM Foursome i blixtrar och dunder

   Lördagens KM Foursome (36 hål från vite tee) blev en rysare, inte bara golfmässigt utan också vädermässigt. Efter första rundan i det varma vädret ledde Pål Gyllensvaan och Jonas Widing med fyra slag före Stefan Svensson och Mikael Josefsson. Därefter låg lagen tätt med resultaten.

   Andra rundan startade och och värmen och solen höll i sig. Men när ledarbollen rundade på 9:an hade det hänt något. Vädret hade börjat dra ihop sig till ett mörker av moln och det var bara att vänta på att se om åskan skulle drabba oss på Berga eller inte. Men det var inte bara vädret som hade skiftat utan också ledningen. Nu ledde istället Mikael och Stefan med ett slag före Pål och Jonas.

   Åskan närmare sig och tävlingen beslutades att avbryta. Vilket var ett bra beslut då det lite senare small ordentligt omkring klubbhuset. Efter ca 45 min kunde tävlingen igen återupptas.

   Väl in på 18.e green såg lederbollen sammanbitna ut. Och det ryktades om i klubbhuset att tävlingen inte var avgjord. Ett slag skilde lagen åt inför den sista putten där Mikael Josefsson och Stefan Svensson till slut vann.

Bästa netto-resultat hade Mats Ekman och Roger Ahlin

Vinnarna Stefan Svensson och Mikael JosefssonVi tackar deltagarna för en trevlig dag
/Hannes, Carl-Åke och Anna

 


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners