Se vår webbkamera LIVE Hem

Jim Thuresson gav inspiration till klubbens medlemmar

Falköpings GK har under ett antal år arbetat med vår vision och värdegrunder som ett grundfundament till att utveckla klubben. Då klubben bygger på ett medlemsengagemang och vi vill fortsätta vårt utvecklingsarbete inbjuds du som medlem till Inspirations- och utvecklingsmöte.

Denna inbjudan hade hörsammats av ett 30-tal medlemmar som samlades på söndagen på Kurorten. Dagen började med att Jim Thuresson "underhöll" oss med ett mycket inspirerande framträdande under devisen "Tillstånd smittar", och visst smittade det av sig. Det var många tänkvärda ord och tankar som sas och som framkallande många skratt och glädjeyttringar bland de närvarande medlemmarna.
Jim och några av de ord han uppehöll sig kring
 
Jim som under lång tid har arbetat med lag- och föreningsutveckling, påvisade många exempel på hur ett positivt klimat leder till goda resultat, både vad avser idrottsliga resultat och föreningars/klubbars utveckling. Ur glädje kommer glädje och det ger ett positivt resultat.

Jim "underhöll" oss i 2 timmar som bara försvann bland alla skratt och glädjeyttringar från de närvarande medlemmarna.

Efter lunch så tog Lena Fredén från SISU idrottsutbildarna
Lena Fredén

hand om taktpinnen och 2 grupparbeten genomfördes i olika konstellationer, utifrån frågeställningarna
  • Vad är det som är speciellt med Falköpings GK?
  • Vad innebär bemötande på hög nivå?
  • Hur kan vi påverka andra som inte är här idag?
Här pågår det febril aktivitet

Med de olika gruppernas svar kommer en fortsättning ske under våren. För alla är rörande överens om att skall klubben klara av att leva upp till visionen
”En av landets mest omtyckta golfanläggningar under ständig utveckling med aktiva medlemmar och nöjda gäster

så kan man aldrig sätta sig till ro och tro att nu är vi färdiga. Med den ständigt pågående omvärldsförändringen så måste också klubben ligga i framkant i denna förändring.

Ett tack till alla för er medverkan och ett grattis till er för att ni hade precis som jag förmånen att få lyssna på Jim Thuresson. Ett speciellt tack till Lena Fredén från SISU Idrottsutbildarna som gjorde dagen möjlig för oss tillsammans med de anslag hon tagit fram från Riksidrottsförbundet (Idrottslyftet).

/ Peter Fritzson

 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners