Se vår webbkamera LIVE Hem

Fina resultat från premiären på Skandia Tour

I helgen gick första omgången av Skandia Tour som spelas runt om i Sverige
Riks går på tre ställen i Sverige varav Elin Odh spelade på Marks GK och Amanda Ingvarsson i Ljungbyhed.  
Elin är stabil som vanligt och vann på  75-71-76 + 12  och fick den bästa starten på sin tävlingssäsong.  Amanda blev 20:e på  77-78-83 + 25.
 
Elit går på bara på en plats och denna gång på Karlshamns GK. Här spelade Gustav Andersson och gick på totalt -2 efter två dagar 76-70-68. Gustavs blev 7:a och hans bästa placering på Elit.
Igår spelade Gustav även Amatörkvalet till Nordea Masters på Links Course på PGA National, Malmö. Med ett bra spel så var det nära att det blev en plats på Nordea Masters, endast ett slag för att få spela särspel om andra platsen.  
Blev delad fyra med att gått på par och 5 bättre än sitt handicap.
 
På regional tävlar Ellen Andersson, Elin Ahlrik och Martin Berggren.
Ellen spelade på Lerjedalens Gk och hamnande på en 7:e plats och Martin Berggren och Elin Ahlrik spelade på Götaströms  GK, Martin hamnade på 26:e plats och Elin Ahlrik på 11:e. 
 
Skandia Tour Distrikt spelades på vår bana och det är första steget på Skandia Tour stegen. För några var det till och med tävlingspremiär. Totalt hade vi i Falköping 84 st startande och tre stycken deltog från vår klubb. William Grimfjord var med för första gången och var nöjd med sin runda och fick mersmak för tävlandet.
A-klassen som spelade 27 hål deltog Gustaf Wäpling och Erik Liberg. Gustaf hamnade på 13:e plats och Erik på en värdig 4:e plats.

Nästa omgång är redan nästa helg 24-25 maj. Där Eliten går på Möre GK,  Riks i Laholms GK,  Regional i Ulricehamn och Distrikt på Skövde GK  men redan i helgen tävlar även Amanda, Martin, Gustav och Ellen på en JMI tävling i Öijared.
 
Tävlingssäsongen är nu i gång för fullt!
 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners