Se vår webbkamera LIVE Hem

Nu tar han plats i landslaget Gustav !

Vår duktiga Falköpingsspelare Gustav Andersson har denna höst fått besked om att han har tagit en ordinarie plats i juniorlandslaget. Det som följer är ett fullspäckat schema, med träningar, tävlingar, läger, uppdrag och givetvis skolan.
- Jag vet inte hur jag ska hinna med skolan säger gustav med ett leende. Men det går menar han.

Första landslagsuppdraget är i december i Florida.
- Jag kommer hem dagen innan julafton säger Gustav. Det är ett läger följt av en individuell tävling som heter South Beach International. Många av landslagsuppdragen kommer att vara under vintern säger Gustav.

Att komma med i landslaget är en stor och viktig del och det är också en förberedelse inför de kommande upprdag och tävlingar de närmaste åren. Vi har ju bland annat OS att se fram emot i golfen.
Men i dagsläget har juniorlandslaget kvalificerat sig till Junior-VM kommande sommar där vi hoppas få se Gustav.

Att komma med i landslaget är också en väldigt positiv och viktig del nu när Gustav går andra året på gymnasiet har College i USA som planer efter studenten.
-Det klart att det är en merit att vara med i landslaget när det blir aktuellt att välja College och förhoppningsvis få möjligheten att komma till en av de allra bästa skolorna.Stort Lycka till med dina uppdrag Gustav.
Håll oss gärna varma under vintern med uppdateringar om vad du har för dig.
 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners