Se vår webbkamera LIVE Hem

H65-laget vann på hemmaplan

På torsdagen var det dags för årets första seriespel på Falköpings GK och det var grabbarna i H65-laget som var i farten. Sju andra klubbar gästade och det var sammanlagt 48 spelare i elden.

Hemmaplan brukar kunna vara en fördel i sådana här sammanhang och den här tävlingen utgjorde inget undantag från den regeln. Dessutom spelade några av hemmakillarna riktigt bra, vilket gjorde att det blev en övertygande och klar seger för FGK.

Laget fick ihop 439 slag och var med det 13 slag bättre än Billingens GK, som blev tvåa, medan Skövde GK tog hand om tredjeplatsen.

Individuellt var det hemmaspelaren Bosse Björklund som lyckades allra bäst, med sina 79 slag brutto vann han, två slag före Lars-Anders Jonzon från Billingens GK.

På femte plats kom en annan hemmaspelare, Björn Hedberg, medan de övriga hemmaspelarna fick följande individuella placeringar: 10. Lennart Johansson, 13. Jan Nohlgren, 18. Bo Peterson och 39. Rune Larsson.

Lagtävlingen: 1. Falköpings GK 439, 2. Billingens GK 452, 3. Skövde GK 458, 4. Hökensås GK 464, 5. Knistad G&CC 467, 6. Töreboda GK 493, 7. Mariestads GK 500, 8. Brevikens GK 507.

Lika trevligt var det inte för våra H70-grabbar, som i måndags skulle ha spelat seriepremiär på Kobergs GK utanför Trollhättan. På väg till tävlingen fick man nämligen veta att tävlingen var inställd på grund av regn och en vattensjuk bana.

Ett nytt försök på Kobergs GK görs nu den 29 maj.
 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners