Se vår webbkamera LIVE Hem

Coop Organic Open på lördag

Det duggar tätt med de stora tävlingarna på Falköpings GK för närvarande.

Nu på lördag den 6 juni, självaste nationaldagen, är det nämligen dags för den emotsedda och årligen återkommande FLAGGTÄVLINGEN, som i år heter COOP ORGANIC OPEN och som är en singeltävling i tre klasser (med reservation för om det blir få deltagare toalt eller i C-klassen, då kan det istället bli två lika stora klasser).

Tävlingen spelas som SLAGGOLF och har LÖPANDE START. Första boll går ut klockan 08.00 och vi börjar med A-klassen.

Flaggtävlingen har som vanligt följande utseende: Man startar på hål 1 och räknar "baklänges". Har du exempelvis 22 extraslag enligt slopen så har du 72 (banans par) + 22 = 94 att använda dig av. Du spelar tills du har gjort åt dina 94 slag och sätter då ner den flagga du får vid incheckningen på denna plats samt SLUTAR SPELA. Spelar du så bra att du har slag över när du hålar ut på 18:e green, så får du fortsätta ut på hål 1 igen tills alla slag är förbrukade. Den som sätter ner sin flagga sist har vunnit tävlingen!

Regler för tävlingen:

Tävlingen sponsas av COOP EXTRA i Falköping, som alltså har valt att ge den namnet Coop Organic Open - en tävling med krav.

Vi kan redan nu gå ut med hur prisbordet för denna tävling ser ut:

1:a Ekokorg + presentkort 1000kr
2:a Ekokorg + pkort 500kr
3:e Ekokorg + pkort 250kr
4:e Ekokorg + pkort 100kr

Hole in one pris:
Kundvagnsrace
Fyll allt du kan i en kundvagn under 3 min - Max 1 vara av varje sort!

Anmäl Dig via golf.se senast på fredag den 5 juni klockan 08.00. Det går även att anmäla sig via mejl till klubben, info@falkopingsgk.se, eller via telefon till kansliet på tel. 0515 - 312 70.

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners