Se vår webbkamera LIVE Hem

Bra flyt för våra serielag

Årets seriespel för ålderslag har nu hunnit två eller tre omgångar (olika för olika grupper) in på säsongen och generellt gäller att det går bra för de nio gäng som representerar Falköpings GK.

Vi tar lagen i ordning:

D30: Efter den delade andraplatsen i premiären på Lundsbrunns GK har det gått som på räls och FGK har tagit två raka segrar, dels här hemma och dels på Mariestads GK. Därmed är laget i klar serieledning inför de båda avslutande matcherna i augusti.
D30 efter segern på Mariestads GK. Saknas på bilden gör Christine Lennerö.

D50: Vårt nystartade D50-gäng har hunnit avverka två omgångar och har vid båda tillfällens slutat på fjärde plats. Laget ligger också fyra inför nästa match, som går här hemma den 23 juni.

D60: Våra damer i denna åldersgrupp är säkra kort och det har så här långt blivit två andraplatser (varav en delad). Laget ligger tvåa efter hittills suveräna Skövde GK inför matchen i Lidköping den 22 juni.

H30: Här har vi haft det lite jobbigt under upptakten och två starter har resulterat i två raka femteplatser, vilket gör att laget ligger femma också totalt inför drabbnigen på Onsjö GK den 16 juni.

H45: Att rå på erkänt skickliga Lidköpings GK har ännu inte gått, men det har blivit två andraplatser och en tredjeplats så här långt för FGK:arna, vilket gör att laget innehar en mycket tydlig andraplats i tabellen inför mötet i "lejonets egen kula", alltså på Lidköpings GK, den 23 juni.

H55: Falköpings GK.s grabbar hänger med fint här och har så här långt en andraplats och två tredjeplatser. Härnäst väntar en match på Lidköpings GK (som för övrigt leder serien) den 16 juni.

H65: Serien innehåller hela åtta lag, så här är det tätt mellan omgångarna. Så här långt var FGK blivit etta (här hemma), tvåa och trea, vilket betyder en sammanlagd andraplats i tabellen, två poäng bakom Billingens GK. Nu väntar en match på Mariestads GK den 17 juni och en på Hökensås GK den 2 juli härnäst.

H70: En tuff serie med åtta lag, men FGK har kämpar på bra inledningsvis och tagit en femteplats och två sjätteplatser. Laget ligger sammanlagt på sjätte plats inför matcherna på Ekarnas GK den 15 juni och på Skövde GK den 30 juni.

H75: Här blev det en överlägsen seger på hemmaplan så sent som i onsdags. Yngve Pettersson och Arne Berggren visade vägen genom att bli etta respektive tvåa individuellt. I sammandraget ligger FGK delad tvåa, en enda poäng efter Koberg GK.

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners