Se vår webbkamera LIVE Hem

Nya fina FGK-framgångar

Under helgen har spelare från Falköpings GK nått fina framgångar vid olika tävlingar runt om i distriktet.

Vi börjad med Sunes Minne, en ansedd klubbtävling på Skövde GK, vilken spelades på lördagen. Här vanns A-klassen av den lovande FGK-killen Joel Härmark, som har fått en pangstart på säsongen och redan tagit hem flera segrar.

- Jag spelade drömgolf de sju första hålen. Sedan blev det en lite mer ”normal” nivå, men det var ju ändå tillräckligt för att vinna, berättar en glad Joel.

Joel, som helt nyligen blev singelhandicapare, gick runt på 78 slag brutto, vilket gav det utmärkta nettoresultatet 69 slag. Därmed var han ett slag före hemmaspelaren Martin Arvidsson. Förstapriset var en fin golfklocka.

På tredje plats kom ännu en FGK-spelare, nämligen Oskar Lejonberg, som noterade 74 slag brutto och 71 slag netto. Han blev bäst placerad av sammanlagt fyra spelare med nettoresultatet 71 slag.

Så går vi vidare till Bandygolfen på Läckö GK. Detta var en inbjudningstävling för utvalda bandyspelare samt sponsorer. Som representant för en av sponsorerna, Dina Försäkringar, deltog Christine Lennerö från Falköpings GK och hon slutade på tredje plats i tävlingen, som omfattade hela 95 personer i en enda stor klass.

Vann gjorde Marcus Bergvall från Årjängs GK på fantastiska 65 slag netto, medan Christine som trea hade 73 slag netto. Dock vann Christine bruttopriset i tävlingen på 76 slag och för det belönades hon med en LED-TV.
 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners