Se vår webbkamera LIVE Hem

Joel sopade rent på nytt

Vinnande lag i Swedols 4-mannascramble på Falköpings GK under onsdagen. Från vänster Anna Haikara, Niklas Pettersson, Timmy Ravnell och Joel Härmark.

Än en gång stod den lovande junioren Joel Härmark i centrum vid prisutdelningen i samband med Bergaveckan på Falköpings GK.

Under onsdagen ingick han i det vinnande laget i Swedols 4-mannascramble och vann dessutom ett mycket fint sidopris.
 
Det var inte mindre än 128 spelare som kom till start i onsdagens tävling i Bergaveckan, Swedols 4-mannascramble över 18 hål.

Vädret var det klart bästa hittills under hela säsongen på Falköpings GK och det borgade för mycket fina resultat bland de 32 deltagande lagen.

Det vinnande laget gick runt på smått fantastiska 59,0 slag slag netto. De var kvaretten Joel Härmark, Niklas Pettersson, Timmy Ravnell och Anna Haikara.

- Ett hopplockat lag lite i sista stund. Det började med att Joel Härmark frågade mig på parkeringen en dag och sedan frågade jag Timmy. Vi hade sedan lite trassel med att få ihop den fjärde spelaren, men så sent som dagen före tävlingen ställde min sambo, Anna, upp, berättade Niklas Pettersson.

Både Niklas och Joel har tagit för sig rejält av priserna under Bergaveckan och blivit något av dess förgrundsfigurer.

- Men nu är veckan över för min del, Joel däremot kommer att vara med även i torsdagens avslutningstävling, fortsatte Niklas.

Och som om inte mycket vore nog så vann Joel Härmark också ett extrapris, en grill till ett värde av i runda slängar tre tusenlappar. Det var åtta spelare som hade lyckats sänka en putt i en sidotävling och en av dessa var Joel. Det blev sedan lottning mellan dessa åtta och då drogs just unge herr Härmarks kort.
 
Tvåorna tar emot sina priser.

På tal om unga lovande spelare så dök även denna gång par- och lagtävlingsspecialisten Victor Åtland Jonsson upp på prispallen, detta tillsammans med sin ständige partner, pappa Jon Hreggvidsson, samt makarna Arne och Gitte Thörnqvist.
 
Treorna tar emot pris.

Om tredjeplatsen blev det i princip dött lopp mellan två lag, men något längre spelhandicap gjorde att bronset hamnade hos syskonen Gustav och Ellen Andersson tillsammans med far och son Rundqvist, Dick och Daniel.
Renée Ungh och Lennart Almqvist klipper bandet till Utsikten.

I samband med tävlingen invigdes den ombyggda lokalen vid sidan av klubbhuset, där man nu har fått en mycket fin tävlingsexpedition, som går att använda också som junior- och klubbrum. Namnet på byggnaden är Utsikten, ett förslag som inte mindre än fyra personer hade lämnat i samband med en namntävling.
 
Jan Karlsson tackas för sitt arbete med trappan vid Utsikten.

Vinnare i denna tävling blev Renée Ungh, som tillsammans med klubbens ordförande Lennart Almqvist fick äran att klippa bandet och förklara byggnaden för invigd.
 
Emil och Therese från sponsrande EM Fönster tackas för sin insats med glaspartiet till Utsikten.


Resultat
Swedol 4-mannascramble, 18 hål:


1. Joel Härmark/Niklas Pettersson/Timmy Ravnell/Anna Haikara 59,0 slag netto, 2. Arne Thörnqvist/Gitte Thörnqvist/Jon Hreggvidsson/Victor Åtland Jonsson 59,6, 3. Daniel Rundqvist/Dick Rundqvist/Gustav Andersson/Ellen Andersson 60,3, 4. Daniel Gustavsson/Valdemar Carlgren/Andreas Kjellgren/Peter Ström 60,3, 5. Fritiof Andersson/Jimmy Andersson/Roger Hermansson/Dag Andersson 61,4, 6. Anders Holgersson/Mattias Myrqvist/George Svensson/Fredrik Sörman 61,7.

Övriga resultat, se golf.se
 
Fyrorna i tävlingen på väg till prisutdelningen.

 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners