Se vår webbkamera LIVE Hem

Många hemmaspelare i SM

Nästa vecka genomför vi SM för två generationer (mixed) under måndag-onsdag.
Måndagen består av inspel för alla deltagare och själva tävlingen pågår under tisdag och onsdag.


Upplägg
SM två generationer mixed innebär att far/dotter eller mor/son får utgöra lag men man får även hoppa över en generation, dvs morfar/barnbarn får t.ex. delta.
Spelformen är foursome och det innebär att man slår ut på varannat hål samt slår varannat slag därefter. På just denna tävling är det dessutom så att det endast kommer finnas EN tee per hål. Första dagen kommer alla udda hål att bara ha gul tee och alla jämna hål har bara röd tee. Nästa dag är det tvärtom. Laget bestämmer själva vem som ska spela från vilken tee.

Starttider
Första start kommer vara kl 8.00 och sista bollen går ut kl 12.40.
Under första dagen är startfältet sidat efter hcp. Detta innebär att de 20 bästa lagen startar i mitten av spelfältet (9.40-11.10).
Andra dagen startar man efter resultat på första dagen, dvs de bästa bollarna går ut sist.

Hemmaspelare
59 par från hela Sverige deltar i denna tävling och vi är mycket stolta över att ha Falköpings Golfklubb representerat i hela sex lag! Passa gärna på att vara på plats och heja fram dessa spelare denna dag.
På tisdagen startar de enligt nedan:
9.00 - Ellen Andersson och Per-Ove Pettersson
9.50 - Björn Hedberg och Marie Hedberg
10.00 - Elin Odh och Erik Karlsson
10.20 - Peter Ingvarsson och Amanda Ingvarsson
11.40 - Magnus Green och Maja Green
12.10 - Karin Almqvist och Jan Almqvist

Funktionärer sökes
Vår ambition är givetvis att göra SM till så bra arrangemang som möjligt och därför är vi i stort behov av ideella krafter.
Kan du tänka dig att hjälpa till med något av nedanstående? Ta kontakt med Helen eller Olof så kan vi berätta mer.

Följande personer sökes till tisdag 7/7 och onsdag 8/7:
Resultatrapportör kl 13-16.30 (behöver mobil med internet)
Forecaddie kl 11.30-15.30 (hål 9).
Båda uppdragen är enkla och vi hjälper dig självklart med vad du ska göra. Vi bjuder också på fika och viss klädsel (beroende på uppdrag).

Till onsdag den 8/7 söker vi dessutom två resultatrapportörer som kan följa de två ledarbollarna kl 12-18 (mobil med internet behövs)

Resultatrapportör
Innebär att man står ute på banan och tar emot resultat från spelarna för de tre senaste hålen. Alla resultat läggs sedan in på en websida så alla kan följa spelet live i klubbhuset eller hemma vid en dator/telefon.

Forecaddie
En forecaddies uppgift är att ge tecken när det är klart att slå. Man håller helt enkelt upp en röd skylt för vänta och en grön skylt för att det är klart att slå. Dessa funktioner kommer att finnas på 8:an och 9:an.


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners