Se vår webbkamera LIVE Hem

Arne Berggren SM-vinnare

SM-veckan i Västergötland 2015 är över och det känns som att det har varit ett succéartat arrangemang på samtliga klubbar som har berörts av detta.

Här på Falköpings GK var det som bekant Två generationer mixed som gällde och där vann John och Linn Grant från Rya GK.

Vid många av de övriga SM-tävlingarna hade vi deltagare från Falköpings GK med och allra bäst av dessa lyckades Arne Berggren, som vann (!) H75-klassen på Kinds GK efter strålande spel.

Arne gick på 74 respektive 71 slag (= 145 slag) och vann med hela åtta (!) slags marginal.

I samma tävling blev Staffan Dverstorp 48:a på 174 slag och Sven-Olof Svensson 56:a på 178 slag.
 
Arne Berggren (till vänster) gratuleras till SM-segern av klubbkompisen Urban Lundberg.

Seger blev det också för vår hedersmedlem Sofia Grönberg från Halmstads GK. Sofia spelade i D50-klassen på Lundsbrunns GK och gick på 74, 71 och 71 slag (= 216 slag).

Även D35 spelades på Lundsbrunns GK och här kom Christine Lennerö på 13:e och Karin Almqvist på 24:e.

I klassen Mor & Dotter på Ekarnas GK nådde Gitte Thörnqvist och Sofia Sterner en åttonde plats med resultatet 174 slag. I samma tävling kom Birgitta och Petronella Silfverstrand på 16:e plats med 191 slag.

Peter Ingvarsson och Jonas Widing deltog i H45-klassen på Vara-Bjertorps GK. Peter slutade på 18:e plats, medan Jonas blev 48:a i den mycket tuffa konkurrensen.

I H55, som spelades på Knistads G&CC, kom Jörgen Thorell på 33:e plats och Krister Fronth slutade 64:a.

Klassen Far & Son spelades på Onsjö GK i Vänersborg och här hamnade Arne och Rickard Thörnqvist på en delad 55:e plats. Här kom Arne och Martin Berggren på en delad 119:e plats.

Sist men inte minst deltog Birgitta Silfverstrand i D70-klassen på Lidköpings GK och hon blev 14:e dam på resultatet 187 slag.

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners