Se vår webbkamera LIVE Hem

Fin höststart för FGK:s serielag!

Seriespelet för ålderslagen har dragit igång för hösten och i början på denna vecka var flera av våra lag i farten.

Att formen hos våra spelare är god, till och med mycket god, fick vi bevis för direkt, då inte mindre än tre av våra lag vann sin respektive omgång.

Om vi börjar här hemma så såg våra H45-grabbar till att suveräna Lidköpings GK fick sitt första nederlag för säsongen. Med ett enda slag, 408 mot 409, såg FGK-laget till att förvisa Lidköping till andraplatsen i denna deltävling, Segerorganisatör var Jonas Widing, som blev vann både brutto- och nettotävlingen individuellt.

Nu är slutspelschansen för vårt H45-lag mycket god inför avslutningen i Skövde den 18 augusti.D30-laget går som tåget och tog på Skövde GK i måndags sin tredje raka seger och har med omgång kvar att spela säkrat serievinsten. Stor segerorganisatör var Christine Lennerö, som gick runt på det otroligt fina resultatet 69 slag brutto och 66 slag netto.

Tisdagen den 18 augusti avslutas seriespelet i Lundsbrunn, men redan nu kan alltså FGK-tjejerna jubla över sin serieseger.

Även H75-laget var på hugget när det var höstpremiär på Ekarnas GK och efter delad seger med Lidköpings GK, så är nu Falköpingsherrarna i serieledning inför avslutningstävlingen på just Lidköpings GK den 19 augusti.

Noterbart från seriematchen på Ekarnas i onsdags var att Staffan Dverstorp vann nettopriset med sina 71 slag.

D50-laget spelade på Vara-Bjertorps GK i tisdags och tog sin fjärde raka fjärdeplats för säsongen. Logiskt nog ligger laget också fyra sammanlagt inför avslutningen på Herrljunga GK den 18 augusti.

D60-laget gästade på måndagen Hökeneås GK och gjorde en hedervärd insats som fyra. Vi kan också glädjas åt att lagets ankare, Monica Carlsson, var i toppslag och vann såväl brutto- som nettopriset på 82 respektive 70 slag.

D60-tjejerna avslutar sitt seriespel på Läckö GK den 18 augusti.

H30-laget har det tyvärr lite jobbigt den här säsongen och ligger delad fyra inför avslutningen på hemmaplan den 18 augusti. Vid deltävlingen på Lidköpings GK i tisdags kom laget fyra.

H55-laget har ännu inte startat för hösten, men gör det på hemmaplan kommande tisdag, den 11 augusti. Inför denna avslutning på serien ligger laget trea, men har chans bådfe på första- och andraplatsen, så det lär bli en spännande upplösning.

H65, som har hela åtta lag i sin serie, låg tvåa inför höstpremiären på Brevikens GK i måndags, men den matchen är tyvärr inte rapporterad ännu. Redan på onsdag, den 12 augusti, är laget i farten igen, denna gång uppe på Töreboda GK.

H70-grabbarna var i måndags på besök på Lidköpings GK och det gick riktigt bra, laget kom nämligen delad trea tillsammans med Onsjö GK. Det var lagets bästa placering hittills under säsongen och inför nästa match i denna åttalagsserie ligger FGK sexa. Nästa omgång spelas för övrigt på Lundsbrunns GK kommande måndag, den 10 augusti.

 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners