Se vår webbkamera LIVE Hem

Spela tävling med Studio L.A. och Kevin Murphy

Vi har förstått att det råder lite förvirring kring den SINGELTÄVLING som spelas här på klubben nu på lördag den 22 augusti. Och detta beror på att den ligger som en del i vårt KM (klubbmästerskap), som ju spelas denna helg.

Nu gör vi det lite enklare i detta utskick.

1. De som vill spela KM känner nog till detta vid det här laget, så det lägger vi åt sidan i detta utskick.

2. Vi fokuserar istället på den HELT VANLIGA KLUBBTÄVLING vi har i samarbete med en av stans dominerande frisersalonger, Studio L.A. och deras leverantör Kevin Murphy. Bara deras medverkan garanterar ett både högklassigt och annorlunda prisbord med produkter som ALLA har användning av.

3. Vi spelar i en klass (MED HANDICAP) och vi seedar fältet, alltså de med lägst handicap går i en del av fältet osv. Detta för att få till jämna och roliga bollar. Vi kör med LÖPANDE START (ej shotgun) och vill man, så kan man önska sig en tidig eller sen starttid. Första bollen går ut klockan 8.00, den sista runt 11-tiden (beroende på antalet deltagare).

4. Tävlingen spelas över 18 HÅL och precis som vanligt är det gul tee för herrar röd tee för damer. Inga konstigheter alls.

5. Startavgiften är 100 kronor och förutom det fina prisbordet från Studio L.A. och Kevin Murphy, så plussar klubben på UTLOTTADE PRISER i form av greenfeebiljetter till andra banor (värde cirka 400 kronor/styck) plus ytterligare några UTLOTTADE PRISER till ENBART DAMER.

6. Ta nu chansen medan det vackra sensommarvädret är kvar, anmäl dig till lördagens tävling här på Falköpings GK via golf.se eller ännu hellre genom att ringa till oss här på klubben. Vi bara väntar på ditt samtal!!!! Senast fredag morgon klockan 10.00 måste vi ha din anmälan!!

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners