Se vår webbkamera LIVE Hem

Modern Ekonomi arrangerar tävling

Äger eller driver du ett företag?

Är svaret på den frågan ja, så skulle vår samarbetspartner Modern Ekonomi gärna se dig som gäst vid deras tävling här på Falköpings Golfklubb fredagen den 4 september med gemensam start (shotgun) klockan 09.30.

 
Modern Ekonomis tävling     1099 Kb


”Vi vill på detta sätt få ägare av eller verksamhetsledare vid lokala företag att få upp ögonen för det golfklubben, golfbanan och även Modern Ekonomi har att erbjuda.

Det kanske kan leda till ett framtida samarbete i olika former, om inte annat så kan det ju vara en fin plattform för att skapa nya värdefulla kontakter”, säger tävlingens projektledare Sture Gustavsson.

Vidare är det så att förutom Modern Ekonomis kunder och golfklubbens sponsorer även aktieägare i nyss nämnda Modern Ekonomi (minst 500 aktier)
är välkomna att delta i denna tävling, som är helt utan kostnad för deltagarna.

Det finns även möjlighet för den som ännu inte är aktieägare i Modern Ekonomi att bli detta, ta i så fall kontakt enligt nedanstående uppgifter.

Aktien står just nu i ca 5 kr och att äga aktier i Modern Ekonomi anser projektledaren – på lång sikt – ganska riskfritt då branschen är relativt konjunkturokänslig.

Inbjudan till tävlingen LIGGER PÅ VÅR HEMSIDA www.falkopingsgk.com och har ni några frågor, ta då kontakt med Sture Gustavsson via mejl sture.gustavsson@modernekonomi.se eller telefon 0708/80 23 66.

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners