Se vår webbkamera LIVE Hem

Dags för Två Generationer!

Hej!

Nu på söndag, den 30 augusti, är det dags för en årligen återkommande klassiker här på Falköpings GK, nämligen tävlingen Två Generationer.

Det handlar om en partävling över 18 hål och det är greensome som är spelformen. Det innebär att båda spelarna i laget gör ett utslag på varje hål, sedan väljer man vilken av bollarna man ska spela på och slår varannat slag.

OBS! Det måste inte vara två spelare i rak generationsföljd. Alltså får morfar/barnbarn eller dylikt spela med varandra precis som att far/dotter, mor/son, far/son eller mor/dotter får det.

Det är gemensam start (shotgun) klockan 09.30 och redan klockan 08.00 öppnar vi kansliet för incheckning. Genomgång blir det sedan utanför klubbhuset 09.00.

Det är vår lokaltidning, Falköpings Tidning (Västgötatidningar) som är samarbetspartner och för den som är prenumerant eller medlem i tidningens Plusklubb är det halv startavgift.

Ordinarie startavgift är 100 kronor/person (200 kronor/lag). Därtill tillkommer det en greenfeeavgift på 150 kronor/person för icke fuullvärdiga medlemmar i Falköpings GK eller Skövde GK.

Anmälan görs via golf.se eller direkt till kansliet på tel. 0515-312 70 eller mejl info@falkopingsgk.com senast torsdag den 27 augusti klockan 24.00.

Har ni några frågor, tveka inte att ringa till oss!


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners