Se vår webbkamera LIVE Hem

Spontantävla hos oss på lördag

Nu är det tävlingsfritt på klubben under två helger (partävlingen som skulle ha spelats på lördag är inställd) och därför testar vi ett helt nytt grepp. Vi kör helt enkelt en drop in-tävling på lördag den 19 september.

Det är en singeltävling (slaggolf), som arrangeras i två lika stora klasser, ungefär på samma sätt som vår populära torsdagsgolf.

Man behöver INTE föranmäla sig och man bokar sin egen tid i GIT när man vill mellan klockan 8.00 och 14.00 denna lördag. Man spelar ihop med vem eller vilka man vill, men givetvis krävs det att man har en medspelare som är markör.

OBS! Både hemmaspelarna och greenfeegäster får delta.

Prisutdelning blir det inte samma dag, man spelar bara sin runda, lämnar in scorekortet och får i efterhand veta sin placering samt om och vad man har vunnit.

Så istället för att "bara" åka ut och spela sällskapsspel med sina kompisar en av dessa populära lördagar på hösten, så hoppas vi att ni vill vara med i detta som vi kallar Spontanlördagsgolfen och som, om det slår väl ut, kan bli något vi fortsätter med under såväl eftersäsong som försäsong framöver. För visst är det väl många av oss som vill ha lite tävlingsmoment med i bilden när vi spelar vår golf.

Kostnaden är 80 kronor och då går alltså hälften till prispotten. Hur stor prispotten blir avgörs förstås av hur många som nappar på denna inbjudan! Priserna är, i likhet med i Torsdagsgolfen, värdekuponger att använda i vår shop eller restaurang.

Vill ni föranmäla er i GIT får ni gärna göra det, men det är absolut inget krav. Ni bara kommer som ni är och är det bara inte fullbokat, så kan ni till och med boka er tid vid disken.

OBS! I samband med lördagens tävling kommer alla deltagare att få ett litet startkit.

Hoppas att vi blir ett hyfsat gäng som kommer till start nu på lördag. För visst ska ni väl ändå gå er vanliga runda!!

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners