Se vår webbkamera LIVE Hem

Missa inte Konstnatta på FGK

Konst av Bibbi Nordstrand i restaurangen på Falköpings GK.

Den här helgen är det som bekant Konstnatta runt om på Falbygden och självklart finns då Falköpings Golfklubb med i bilden (!).

Som vi tidigare har berättat om så är det Bibbi Norrstrand från Stenum utanför Skara som är utställare och hon håller till i klubbens restaurang och konferensrum.

Bibbi sysslar med så kallad lappteknik. Det är till största del hängande tavlor som hon kommer att ställa ut.

- Motiven varierar, men det handlar företrädesvis om djur, fåglar och blommor, summerar hon.

Hennes utställning på Falköpings GK i samband med Konstnatta blir hennes största projekt hittills.

- Ja, utan minsta tvekan. Det känns väldigt stort att få in en fot i just Konstnatta, som ju är ett vida omtalat arrangemang. Det är nästan lite overkligt att få vara med i detta fantastiska koncept, påpekar hon.

Under Konstnattas mest intensiva del, alltså lördagskvällen mellan 18 och 24, så kommer Bibbis konst att kompletteras med sång och musik av Helena Bengtsson från Håkantorp (tidigare Torbjörntorp).

- Jag kommer att spela gitarr och sjunga. Det handlar om en lite blandad repertoar såsom visor, amerikansk folkrock, blues och jazz, berättar Helena.
 
Helena Bengtsson spelar och sjunger på FGK under Konstnatta.

Följande tider gäller för Konstnatta på Falköpings GK:

Fredag 25/9: Konstnären Bibbi Norrstrand på plats mellan 12.30 och 16.00. Restaurangen öppen för sedvanlig lunch- och fikaservering.

Lördag 26/9: Restaurangen öppen hela dagen, först för sedvanlig lunch- och fikaservering (Bibbi Norrstrandas konst hänger uppe), sedan SPECIALÖPPET 18.00-24.00 Då är konstnären Bibbi Norrstrandf på plats, liksom musikern Helena Bengtsson. OBS! Restaurangen serverar på kvällen soppa med hembakt bröd, smörgåsar, äpplekaka med vaniljsås samt sedvanlig fika. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Söndag 27/9: Konstnatta 12.00-16.00 i samband med sedvanlig lunch- och fikaservering. Konstnären Bibbi Norrstrand på plats.

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners