Se vår webbkamera LIVE Hem

Superresultat vid Spontanlördagsgolfen

I lördags var det på nytt dags för Spontanlördagsgolfen på Falköpings GK och återigen blev det succé. Den här gången kom det 62 spelare till start, 30 i A-klassen och 32 i B-klassen.

Det vackra vädret och den fina banstatusen gjorde att det spelades helt strålande golf på många håll och resultaten blev därefter.

Om vi börjar med A-klassen så svarade Monica Carlsson för en stor uppvisning och landade på det strålande resultatet 69 slag netto. Hon var på det ett slag före Fredrik Alfredsson.
 
Sandra Krantz och Pierre Torstensson spelade strålande i B-klassen.

I B-klassen var det ett sanslöst bra resultat för vinnaren Pierre Torstensson. Han gick runt på 63 (!) slag netto. Pierre är en kille som i år har återupptagit sitt golfspel (tillsammans med sambon Sandra, som är nybörjare) och han (de) har i stort sett spelat varje dag under sensommaren/förhösten.

Att Pierre skulle göra ett jättebra resultat i lördags var överraskande och inte överraskande på en och samma gång. Dert som talade för det var just det faktum att han har tränart som bara tusan på sistone, men det som talade emot var att han så sent som dagen innan tävlingen gjorde en rejäl sänkning av sitt handicap.

Nyss nämnda Sandra Krantz (en av Falköpings största fotbollsspelare genom tiderna, senast verksam i Skövde KIK) spelade också toppgolf och slutade trea med sina 65 slag. Mellan sig hade Pierre och Sandra en annan spelare som är på väg neråt med stora steg, nämligen Sture Wilhelmsson. Också han hade 65 slag.

Nu blir det  uppehåll i Spontanlördagsgolfen på lördag, då vi arrangerar en "riktig" tävling i form av Willysslaget, en singeltävling. Men om vädret är med oss så återkommer vi såklart lördagen den 10 oktober.

Tilläggas skall också att det i lördags blev pris till de fem främsta i varje klass och därtill lottades det ut två priser (greenfeebiljetter).

Greenfeebiljetterna vanns av Kajsa Blom (två stycken till Billingens GK) och Göran Claesson (Hökensås GK).

Resultat

Spontanlördagsgolfen, 18 hål slaggolf:

A-klassen:
1. Monica Carlsson 69 slag netto (pris), 2. Fredrik Alfredsson 70 (pris), 3. Joel Härmark 72 (pris), 4. Fritiof Andersson 73 (pris), 5. Anders Holgersson 73 (pris), 6. Krister Fronth 75, 7. Arne Thörnqvist 75, 8. Dag Andersson 75, 9. Staffan Bruto 75, 10. Birgittta Silfverstrand 75, 11. Jan Nohlgren 76, 12. Mattias Magnusson 76.

B-klassen: 1. Pierre Torstensson 63 slag netto (pris), 2. Sture Wilhelmsson 65 (pris), 3. Sandra Krantz 65 (pris), 4. Per-Anders Nilsson 66 (pris), 5. Dennis Minaldo 70 (pris), 6. Mattias Myrqvist 70, 7. Johan Roos, Halmstad GK  72, 8. Rolf Johansson 73, 9. Lennart Almqvist 73, 10. Marita Kallin 73, 11. Staffan Dverstorp 74, 12. Daniel Gustavsson 74.

Lottade priser: Kajsa Blom (två greenfeebiljetter Billingens GK), Göran Claesson (två greenfeebiljetter Hökensås GK.

Alla vinster hämtas på kansliet.
 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners