Se vår webbkamera LIVE Hem

Lennart slutar som ordförande

Vid årsmötet den 21 mars avgår Lennart Almqvist som ordförande. Lennart, som har varit mycket engagerad och aktiv, har då haft posten i hela åtta års tid.
- Jag har vid några andra tillfällen varit på väg att sluta  men det har alltid dykt upp något nytt och spännande som jag velat vara med och driva, säger Lennart.

När Lennart tog vid 2008, var det en tuff tid. Likviditeten var redan tidigt på året i botten och situationen såg dyster ut. Tack vare idogt arbete från styrelse och ledning lyckades man dock vända skeppet.

Därefter har Lennarts engagemang inte minskat, snarare tvärtom. Han har, förutom styrelsearbetet, varit mycket aktiv inom ekonomistyrning, banutveckling, dräneringar, dammar och mycket mera. Tack vare bl.a. hans insats är klubben idag välmående.

- Nu vill jag råda över min egen tid. Jag tycker fortfarande det här är kul och stimulerande. Jag ser att många spännande saker kommer att hända framöver som jag gärna skulle vilja vara med på men nu är det dags för mig att lämna över till någon annan, säger Lennart.

Från klubbens sida tycker vi detta är tråkigt men respekterar givetvis Lennarts önskan om att få råda sin egen tid. Vi vill framföra ett innerligt stort tack för allt Lennart gjort för vår klubb.

Lennart avtackas i samband med årsmötet den 21 mars.

/Helen Sveder

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners