Se vår webbkamera LIVE Hem

Strålande väder på torsdagsgolfen gav strålande resultat

Vilken underbar start på juni månad. Strålande sol med en temperatur över 25 grader på dagarna och underbara ljumna kvällar. Och en torsdag med entusiastiska golfare som verkligen vill njuta av varje solstråle på Berga.
Torsdagsgolfen forstätter med ett deltagarantal runt 50 personer. Vilket är väldigt roligt och vi hoppas fler upptäcker denna tävling.
Det fina vädret påverkade säkert lite av dagens resultat. I A-klassen plcaerades sig alla pristagarna under par (netto). Vann gjorde Christopher Hallqvist på 67 netto, Stefan Svensson på 68, Erik Karlsson 71 och Morgan Johansson på 71.

I B-klassen var det egntligen ingen skilland. Fyra pristagare, fyra scorerer under par. Nicklas Carlgren hade den bästa dagen och gjorde en kanonrunda på 67 slag netto. Camilla Melcker (69 netto) fick se sig besegrad på grund av sämre handicap och andra platsen på 69 netto gick till Staffan Liberg. Sista prisplatsen knep Jan Ingelhag på 70 netto.

Stort grattis och bra spelat.

Nästa vecka är det torsdagolfen igen men tills dess för den som är mer sugen på singeltävling under lättare former är välkommen på lördag för Spontanlördagsgolfen. Du spelar med vem du vill och när du vill under hela lördagen. Anmäl dig till tävlingen på nätet eller skriv upp dig i listan i kansliet. Pris 80:-.

På måndag är det också singeltävling, Coop Organic Open, eller som vi också kallar den, Flaggtävlingen. Coop Extra är sponsorer och kommer finnas på plats denna dag. Startkit och något tilltugg utmed banan bjuder Coop Extra på. 3 klasser, löpande start.

Varmt välkommen med din anmälan till en trevlig tävling.


 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners