Se vår webbkamera LIVE Hem

Resultat från seriespelen inför hösten

Vårsäsongen av seriespel är nu över och flera fina resultat har noterats av våra falköpingsspelare. Det är därför många av våra lag som ligger bra till när höstsäsongen ska inledas.

D30
D30 laget har bestått av Petronella Silverstrand, Magdalena Johansson, Christine Lennerö, Monica Andreasson, Karin Almqvist och Helen Sveder. Dessa damer har kanonspelat vid varje seriespel och har därför 2 vinster från tävlingar på Hökensås GK och Falköpings GK och en delad vinst från Mariestads GK och därmed leder de med 4,5 poäng före Hökensås GK. En tjej att lyfta fram lite extra i detta lag är Christine Lennerö som vid två av tre tävlingar har haft bästa bruttoresultat. Även Karin Almqvist har gjort flera fina resultat och vid tävlingen på hemmaplan hade hon 77 slag brutto och 66(!) slag netto.

H30
Våren har sett tyngre ut för våra H-30 killar. De ligger just nu längst ned i resultatlistan på 2 poäng. Mycket beror på att de bara fått ihop lag till en av tre omgångar. Den omgången spelades på Billingens GK och laget bestod då av Joakim Alfredsson, Anders Holgersson, Ulric Dittmer och George Svensson, väl i den tävlingen slutade Falköpingslaget på en 4:e plats med 410 slag.

H40
I H40&39;s seriespel är det en jämn resultattabell. I delad ledning på 15,5 poäng hittar vi Falköpings GK tillsammans med Lidköpings GK och jagandes därefter har vi Billingens GK på 15 poäng. H40 laget har bestått av Mikael Josefsson, Stefan Svensson, Erik Karlsson, Jon Hreggvidsson, Niclas Carlgren, Roger Hermansson och Gary Geszti. I de fyra omgångar som varit har laget fått med sig en vinst, två andraplatser och en tredjeplats.

D50 
D50 har efter vårsäsongen hamnat på en tredjeplats med 5 inspelade poäng. Laget har bestått av Monica Gustafson, Gunílla J Carlsson, Marita Kallin, Eva-Lis Larsson, Åsa R Gyllensvaan, Irene Johansson, Åsa Rosberg och Berith G Andersson. De har spelat deltävlingar på Onsjö, Falköping och Alingsås och i bagaget har de två tredjeplatser och en fjärdeplats. 

H50
Vårat H50 lag bestående av Krister Fronth, Pål Gyllensvan, Peter Ingvarsson, Jan Ingelhag, Jonas Widing och Fritiof Andersson har spelat in 15 poäng under vårsäsongen vilket har resulterat i en andraplats, 4 poäng bakom Lidköping. De har spelat fyra omgångar där de fått med sig en fjärdeplats, två andraplatser och en vinst från omgången på hemmaplan. Vid två tillfällen har någon av våra spelare haft bästa bruttoresultat, Peter Ingvarsson på Lidköping (73 slag) och Peter Ingvarsson tillsammans med Jonas Widing på hemmalan (74 slag). 

D60
D60 ligger likaså på en andraplats med 17 poäng där de jagar Skövde GK som har 23 poäng. De som varit med och representerat D60 laget är Monica Söderhielm, Monica Carlsson, Gunilla Paulsson, Barbro Thörnqvist, Birgitta Silverstrand, Gitte Thörnqvist och Solveig Thorell. Dessa damer har med sig en fjärdeplats, en tredjeplats och två andraplatser från Skövde, Mariestad, Falköping och Läckö när de går in i höstsäsongen.

H60
En fjärdeplats hamnade H60 laget på efter två femteplaceringar, en fjärdeplats och en fin vinst från omgången på hemmabanan! Laget har representerats av Lennart Johansson, Jan-Erik Runesson, Jan Nordin, Mats Ekman, Bo Björklund, Jörgen Thorell och Björn Hedberg. Vid vinsten på hemmaplan då flera av herrarna spelade bra golf hade Jörgen Thorell bästa brutto på 81 slag och Lennart Johansson bästa netto på 72 slag.

H70
Även H70 ligger på en fjärdeplats när de spelat klart våromgångarna. En fjärdeplats och tre stycken tredjeplatser har de fått med sig efter spel på Onsjö, Ekarna, Herrljunga och Hörlycke. Laget har bestått av Jan Nohlgren, Ingvar Larsson, Arne Thörnqvist, Göran Söderström, Kjell Hallgren, Ingemar Eriksson och Bengt Hellberg.

H75
H75 har spelat bra under vårsäsongen och har ledningen inför hösten på 21 poäng! De har spelat på Onsjö, Ekarna, Alingsås och Lidköping och har en tredjeplats, en andraplats och två vinster! Laget har bestått av Sune Falck, Yngve Pettersson, Carl-Åke Ungh, Staffan Dverstorp, Urban Lundberg, Sven-Olof Persson och Arne Berggren. Sistnämnda Arne har spelat fin golf vid flera omgångar och vid seriespelet på Ekarnas GK lyckades han med bästa bruttoresultat på 76 slag.

Det har varit många fina resultat under vårsäsongen i alla klasser och vi önskar alla lag lycka till under höstsäsongen. Lagen får gärna ta bilder och skicka in till kansliet.
   

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners