Se vår webbkamera LIVE Hem

Dinatrippeln- den populära 27 hålstävlingen

Tredje raka topplaceringen

Tvåa i lördags, etta i söndags och nu etta även på tisdagen.
Det går bra för paret Johan Roos och Daniel Gustavsson vid Bergaveckan.

Tanken är att kompisarna Johan Roos, som spelar för Halmstad Golfarena, och Daniel Gustavsson, som representerar Falköpings GK, skall vara med i samtliga nio (!) tävlingar under Bergaveckan.

Och så här långt har det ju gått strålande för duon om man undantar måndagens singeltävling. Men i de tre partävlingar som har genomförts så här långt, så har parets placeringar alltså varit tvåa, etta och etta.

På tisdagen vann de B-klassen i Dinatrippeln, en tävling över 27 hål. I denna tävling används också klubbens niohålsbana.

Dinatrippeln innehåller tre olika spelformer, nämligen greensome, irish greensome och scramble (nio hål vardera).

Detta hanterade alltså Johan och Daniel på bästa sätt och med resultatet 96,15 slag netto så var killarna 1,55 slag före bröderna Mathias och Marcus Westermark. Dessutom vann Johan Roos pris för längsta drive i tävlingen.

Även A-klassen vanns av en hemmaspelare ihop med en gäst. Hemmakillen är Mattias Magnusson, som hade sällskap av Magnus Millberg från Bråvikens GK. Deras resultat var 96,95 slag netto.

Resultat

Dinatrippeln, 27 hål:

A-klassen: 1. Magnus Millberg/Mattias Magnusson, Bråviken/FGK 96,95 slag, 2. Mari Nurkkala/Edvin Nilsrud, Billingen 99,25, 3. Niklas Pettersson/George Svensson 102,55.

B-klassen: 1. Johan Roos/Daniel Gustavsson, Halmstad/FGK 96,15 slag, 2. Mathias Westermark/Marcus Westermark, Ulricehamn/FGK 97,7, 3. Per-Erik Arnstål/Orloff Ehrenskjöld 101,05.


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners