Se vår webbkamera LIVE Hem

Christine till landslaget!

Ja ni läste rätt! Christine Lennerö ska ta på sig de blågula kläderna och representera Sverige i en finnkamp i slutet på augusti och någon månad senare ska hon bege sig mot Frankrike för att spela franska öppna mästerskapen i Paris. 

De flesta av oss här på Falköping känner väl numera till 45 åriga Christine, det är inte många dagar under säsong vi inte ser henne här ute (möjligen när hon är någon annan stans och spelar) och det märks att träning ger resultat! Hon har slitit hårt under säsongen och varit ute och spelat på D30 seniortouren som nu är över för detta år. Christine har gjort många bra tävlingar som resulterat i en tredjeplats totalt. Tack vare denna tredjeplats har hon alltså spelat till sig en plats i svenska landslaget för damer-30 och i år väntar en landskamp mot Finland på en av de finaste banorna i Helsingfors och dessutom stortävlingen Franska öppna. Vi på Falköping önskar lycka till och ser mycket fram emot att få följa denna minst sagt spännande höst Christine har framför sig! 


Christine har inte bara gjort bra resultat på D-30 seniortour, på bilden ovan ser vi henne när hon även kom på en 3:e plats i D30-SM. 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners