Se vår webbkamera LIVE Hem

Läs om våra seriespelslag!

Under förra veckan och denna veckan var det åter igen seriespel för våra hemmalag.

http://www.falkopingsgk.com/artikel/1700/seriespelen-har-dragit-igang.html
Via den länken kan ni läsa om de lag som spelade seriespel tidigt i augusti.

D30
D30 åkte till Skövde GK med endast fyra spelare i laget. Under seriespelssäsongen har laget placerat sig på första plats vid varje omgång. Inför denna omgång såg det väl på pappret lite tufft ut med endast fyra spelare, vilket innebär att de är tvungna att räkna varje resultat. Men detta lät dem inte hindras, de tog hem vinsten ändå. Magdalena Johansson slog personbästa på 76 slag brutto, samma resultat som Christine Lennerö , där de också delade på bästa bruttoscore totalt. Även Karin Almqvist spelade bra och hade 78 slag, även Monica Andreasson var med och spelade och slutade på 89 slag. Totalt sett är alltså D30 laget vinnare av serien och får spela seriespelsfinalen.

H40
H40 spelade sin sista omgång i början av augusti som ni kan läsa om via länken högst upp. De har spelat i en jämn serie där det var tre lag som slogs om de två seriespelsfinalplatserna sista omgången. De var kamp mellan Lidköping, Billingen och Falköping. Den högsta poängen gick tillslut till Lidköping tätt följt av Falköping vilket gör att H40 även dem får spela seriespelsfinal!

D50
D50 spelade sin sista omgång för detta år på Herrljunga GK. De som representerade laget var Monica Gustafsson, Marita Kallin, Åsa Rosberg Gyllensvan, Florence Lidén och Berith G Andersson. Bäst gick det för Monica på 99 slag. De slutade på en fjärdeplats totalt denna dag och totalt i seriespelet delad trea. Detta gör att de inte får spela någon seriespelsfinal.

H50
H50 spelade precis som H40 sin sista omgång i början av augusti och även den kan ni läsa om via länken ovan. Inom detta seriespel har det nästan från början till slut handlat om två lag, Lidköping och Falköping och det är också dessa två lag som tagit sig vidare till seriespelsfinalen! 

D60
D60 laget spelade sin sista omgång på Hökensås GK. De gjorde en stark insats och hamnade på en andraplats vid den sjätte och sista omgången. Trots denna andraplats räckte det inte till  en finalplats då de hamnade på en tredjeplats totalt. Denna omgång på hökensås bestod laget av Monica Carlsson, Birgitta Silverstrand, Monica Söderheilm, Gunilla Paulsson och Gitte Thörnqvist. Bäst under denna dag lyckades Monica Carlsson på 94 slag tätt följd av Birgitta på 96 slag.

H60
H60 laget begav sig till Lundsbrunn för att spela sjätte och sista omgången för denna säsong. H60 har varit i en tuff serie och inför sistaomgången låg de på en femteplats. I Lundsbrunn slutade de delad fyra i en tät resultatlista med fem lag inom 9 slag. H60 spelades av Jörgen Thorell som lyckades bäst med 82 slag, tätt följd av Bo Björklund på 84, Björn Hedberg, Mats Ekman, Jan Nordin och Jan-Erik Runesson. Totalt sett räckte det alltså inte till något finalspel för herrarna denna säsong.

H70
H70 är en stor serie med hela 7(!) lag inblandade vilket gör att de fortfarande har en omgång kvar att spela på Koberg den 22 augusti. Tidigare i veckan spelade laget på hemmabanan. Innan den omgången låg laget på en fjärdeplats totalt. Vid omgången här på Falköping gjorde laget en stark insats där de hamnade på en delad andraplats vilket gjorde att de närmade sig de andra lagen inför sista omgången. De ligger fortfarande på en fjärdeplats totalt men har bara 1 poäng upp till Onsjö och 2 poäng upp till Koberg och andraplatsen. Det blir en spännande sista omgång som avgörs på Koberg GK. I laget spelade Ingemar Eriksson, Kjell Hallgren, Arne Thörnqvist, Ingvar Larsson, Jan Nohlgren och Jan Karlsson. Bäst bland falköpingsspelarna var Ingemar Eriksson på 89 slag.

H75
Våra äldsta herrar spelade även dem på hemmabanan i förra veckan och inte ville de göra det dåligt inte. De segrade med fem slag före Kobergs GK. Laget bestod av Arne Berggren, som tog hem både bästa brutto och netto (83 slag brutto och 75 netto), Urban Lundberg, Sven-Olof persson, Staffan Dverstorp och Yngve Pettersson. I och med den sista vinsten är H75 redan klara för finalspel trots att de har en omgång kvar att spela onsdagen den 24 augusti på Kobergs GK.

  

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners