Se vår webbkamera LIVE Hem

Pål Gyllensvan och Elin Odh blev segrare i KM-puttning

Under fredagkvällen spelades KM i puttning här på Falköping.

Vår pro Gary Geszti hade konstuerat en tuff puttbana vid våra ondulerade greener på 9-hålsbanan med två hål på varje green.


KM spelades i en herr-klass och en dam-klass. I år kom 59 personer till start (34 i herrklassen och 25 i damklassen) gentemot förra årets 45! 

Det var två spelare av dessa femtionio som lyckades ta sig runt under 40 puttar. En av dem var Jörgen Thorell som kom tvåa på 39. Och sen hade vi Pål Gyllensvan som stod som ensam segrare när kvällen var slut på det fantastiskt bra resultatet 38 puttar. Stort grattis Pål, Klubbmästare i puttning 2016!

I dam-klassen blev det aningen mer spännande då det fick avgöras på särspel mellan Helen Sveder, Petronella Silverstrand, Christine Lennerö och Elin Odh som alla fyra hade 44 puttar efter "ordinarie" runda. Det blev tillslut en kamp mellan Christine och Elin där Elin i slutändan drog längsta strået då hon sänkte putten på 5e särspelshålet. Grattis Elin, Klubbmästarinna i puttning 2016!
 
RESULTATLISTA KM.docx     14 Kb

Fullständig resultatlista hittar du via dokumentet ovan. 

Vi vill också uppmana om nästa helg, då dam- och herr KM spelas samt KM åldersklasser och även septembersingeln! Det finns något för alla att vara med i, så glöm inte att anmäla er dit! 

Än en gång, stort grattis till Pål och Elin!


Pål håller tacktal!


Elin puttar i särspelet. 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners