Se vår webbkamera LIVE Hem

Dinatrippeln fick massa lovord

I ett strålande väder och på en otrolig rondtid, avgjordes Dinatrippeln
Veckans enda 27-hålstävling spelades i de bästa förutsättningar och vad klar redan efter fem och en halv timme. Som vanligt var det en hel del fina resultat under dagen och det absolut mest utslagsgivande var foursomen som spleades på den nya banan.
 
vinnare i A-klassen

I A-klassen segrade duon Niklas Petterson och George Svensson på 104 slag, hela 3 slag före tvåorna Roger Hermansson och Fritiof Andersson, som hade 107,2 slag.
- Detta var en mycket rolig men svår spelform, sa Niklas Pettersson i sitt segertal. Upplägget på tävlingen fick för övrigt mycket beröm av spelarna som gärna ville se fler tävlingar över hela banan. Även skicket på de båda banorna lovordades.
Tredjeplatsen i A-klassen kneps av Björn Hedberg och Bo Björklund på 108,6 slag.avgörande var foursomepå ca fick många lovord från spelarna, både vad gäler spelform
                                                                                                                              

I B-klassen var det makarna Lindblom som smått chockade tog hem vinsten. Här var det dock mycket jämnare och Lindbloms vann på lägre hcp men resultatet 110,6. Tvåorna Egil Georgsson och Christer Jägerström fick trots samma resultat se sig besegrade.
Trea i B-klassen kom far och son Pär och Sigge Fällström med reslutatet 111,2 slag.Längsta drive vanns på damsidan av Petronella Silverstrand och på herrsidan av Pär Fällström
Övriga resultat återfinns på golf.se

Bildspel från dagen:

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners