Se vår webbkamera LIVE Hem

SM är färdigt för i år. Hur gick det för Falköpingsspelarna?

Idag var det den sista dagen för SM i golf och vi har flera från Falköping som är med i olika klasser i Smålands golfdistrikt.

I H40 deltog Joakim Alfredsson och Jon Hreggvidsson. Deras klass spelades på Jönköpings Golfklubb. Jon spelade de två första ronderna på 75-76 och JOakim Alfredsson på 83-83. Det räckte inte till finaldagen för Joakim men Jon slutade sista rundan lika stabilt som de tidigare på 75 slag och landade på en 46:e plats i den jämna resultatlistan.

H50 spelades på Möre Golfklubb och där deltog Krister Fronth men som tyävrr missade cuten på 82-84 (166). Cuten drogs efter 247.
Peter däremot spelade, 75-77 på två dagar och låg inför tredje ronden på delad 38:e plats. Men det är jämt mellan herrarna i resultatlistan. på dagens finalrunda klättrade han och hamnade på en 16:e plats (73 idag).

Damernas D30 spelades på Ryfors Golfklubb och där hade vi Magdalena Johansson och Christine Lennerö med. Efter tre dagar slutade Magdalena på en 21:a plats och Christine var nära prispallen. Det skiljde 2 slag till trean men hamnade på en välförtjänt fjärde plats.

Damer 50 speladese också på Ryfors denna helg där vår Karin Almqvist deltog. I skrivande stund ligger hon på en sjätte plats efter ronderna 77-78.
Vår hedersmedlem Sofia Grönberg Whitmore leder just nu tävlingen efter 74-67.

Tidigare i veckan var det SM för bland annat far och dotter. Peter och hans Amanda åkte till Vetlanda Golfklubb för att spela 2 generatiner mixed. De slutade på en 15:e plats.

Bra kämpat alla som deltog i SM detta år. Hatten av för er.

För att se hela resultatlistor besök klubbarnas hemsidan. Du kan också se resultaten på min golf.

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners