Se vår webbkamera LIVE Hem

Joel och Magdalena bäst på korthålen

På fredagskvällen avgjordes Golfshopens korthålstävling med 63 deltagare.
Årets korthålstävling var som bekant bortplockad från Bergaveckan och gick nu istället som en separat tävling en fredagskväll. Det blev en mycket trevlig tävling på en välkomponerad och utmanande bana, satt av vår pro Gary Geszti. Hålen mätte från 45 till 120 meter och alla var såklart par 3.
 
Joel Härmark och Magdalena Johansson tog hem spelet i herr- respektive damklassen vid Golfshopens korthålstävling på fredagskvällen.

I herrklassen deltog 54 spelare och här satte en av våra duktiga juniorer, Joel Härmark, alla på plats genom att gå på 49 slag brutto (fem under par) och 47 slag netto.

Det var som alla förstår ett kanonresultat, men trots det hade Joel rutinerade Jörgen Thorell tätt i hasorna. Jörgen fick resultat 48 slag netto.

Bronset gick till en liten överraskning, Thomas Göransson, som hade 50 slag netto.

På damsidan, där nio spelare deltog, var det Magdalena Johansson som drog det längsta strået. Hon hade 54 slag netto. Där bakom hade såväl Karin Almqvist som Monica Andreasson 56 slag netto, men silvret gick till Karin tack vare ett lite bättre spelhandicap.

Trots att det var 1134 presumtiva hole-in-one-slag som skickades iväg mot de 18 greenerna, så var det ingen boll som letade sig i hål på endast ett slag. Däremot duggade det tätt med birdies.

Alla resultat hittar du på golf.se

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners