Se vår webbkamera LIVE Hem

KM Foursome avgjordes över 18 hål

En regnig lördag gjorde att tävlingen kortades ner. Men trots väta bjöd segrarna på bra resultat.
Det regnade och regnade och regnade. Men trots det hade vi 14 st tappra glada herrlag som var med och spelade årets upplaga av KM Foursome.

Tävlingen spelas normalt sett över 36 hål från vit tee, scratch. Och i detta väder blir det kanske större utmaning än vanligtvis. Men trots vädret bjöd killarna på bra resultat efter 9 hål.

Efter första nio delade Björn Bäck och Peter Ingvarsson första platsen på 38 slag tillsammans med Patrik Sävman och Lars Jernmo. Tätt efter på 40 slag låg laget Mikael Josefsson och Urban Lindström på delad plats med George Svensson och Joakim Alfredsson. Juniorerna Johannes Lindström och Jakob Gustafsson höll sig nära täten på 41 slag.

Men regnet ökade och banan blev så blöt att vi inte fortsätta. Det stod vatten på fairway och vissa greener.
Så årets upplaga av KM Foursome avgjordes vöer 18 hål.

Peter Ingvarsson och Björn Bäck höll sig stabila in och vann på 76 slag (38-38). Lars Jernmo och Patrik Sävman knep andra platsen på 79 slag och på tredje plats kom MIkael Josefsson och Urban Lindström på 81 slag.

Stort grattis Björn och Peter och bra kämpat allihopa.


Några bilder från dagen.

Patrik sävman (långst bort i bild) sänker en 4 metersputt för birde på hål 9 och därmed delar han och Lars Jernmo första platsen med Björn Bäck och Peter Ingvarsson.


Nicklas Carlgren bjuder på ett leende efter första nio. Golf är roligt, även om det regnar.

 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners