Se vår webbkamera LIVE Hem

Falköping och Skövde dominerade i 2 generationer

Efter en regnig vecka fick vi äntligen uppehåll och fina resultat i årets generationstävling.
Under söndagen spelades vår traditionella tävling 2 Generationer. En tävling där man inom familjen bildar ett lag. Till exempel far och dotter eller mor-/farföräldrar med sitt barnbarn. Tävlingen spelades som en Greensome där båda slog ut och därefter valde man vilken boll man ville spela på och spelade foursome. Sedan många år tillbaka sponsrades även i år denna tävling av Falköpings Tidning.


    

Efter en vecka med mycket regn och grått väder fick denna tävling iallafall avgöras i uppehåll och det var inte en dag för sent att få en dag med uppehåll. Och framåt eftermiddagen lyckades också solen ta sig igenom och lysa på oss.

Denna dag spelade 32 lag. 15 lag i A-klassen och 17 lag i B-klassen.
I A-klassen toppades listan av hemmaspelare och på första plats kom Erik "kirre" Karlsson med sonen Simon Odh.
- Det var lite av en cirkus sa pappa Erik med ett leende, då vi slog bort en boll vid nästan varje utslag så vi hade bara en boll i spel från tee. Men vi spelade bra resten. De vann på 69,2. Tvåa på 71,2 blev far och dotter Ingemar och Johanna Eriksson från Falköping. Tätt därefter på 71,6 kom far och son Garmenius, Peter och Jesper även de medlemmar på Falköping.


Segrarna Erik Karlsson & Simon Odh

I B-klassen var det spelare från Skövde Golfklub som dominerade på de tre främsta platserna.
Vann gjorde Mikael och Carl Hernant på  71slag. På andra platsen stod killarna Prestgaard, Erik och Tom för resultatet 71,8. På tredjeplatsen hamnade far och dotter Ulf och Åsa Ahlén på 72 slag.Vi i tävlingsledningen riktar ett stort tack till alla duktiga deltagare som var med denna dag och vi vill också tacka sponsorn Falköpings Tidning.


 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners