Se vår webbkamera LIVE Hem

Vi avslutade med flaggan i topp med O'Learys Bästboll

Som avslutning på golfveckan var det bästboll som gällde där en av våra lokala restauranger stod som sponsorer. Bra resultat, 4 st närmast hål, putttävling och ett fullt startfält och bankett på kvällen.
Många ville vara med på golfveckans avslutningstävling O&39;Learys Bästboll. Dagen levererade fullt startfält plus flera lag som reserver. Vi startade morgonen med återigen strålande sol och värme som smög sig på snabbt på morgonen.
Under denna fantastiska dag hade vi fyra stycken närmasthål-tävlingar på banan och en liten extra tävling på puttinggreen över 4 hål efter rundan. Den vanns av esset Gustav Andersson på 5 slag och på andra plats Carl Nordmark på 6 slag.

Lagom trötta spelare efter en runda i gassande sol och värme fick några timmar på sig att ladda om inför middag och prisutdelning inne på O&39;Learys. Väl där avnjöts en härlig buffé och tillsammans var vi närmare 110 personer, både tävlande, anhöriga och andra medlemmar som ville vara med på denna avlutningskväll.

A-klassen vanns av far och son Anders och William Grimfjord på 59 slag netto, två slag före JOnathan Ekström och Jan Nohlgren.
B-klassen vanns av Emma Darius och Viktor Lindberg på 57 slag netto före tvåan Urban Karlsson och Kristina Blom från Torslanda på 61.

På bilden: William Grimfjord från en tidigare tävling i veckan.

Stort tack till alla deltagare som var med och kämpade denna dag och tack allesammans för en härlig och trevlig avslutning på golfveckan.
 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners