Se vår webbkamera LIVE Hem

Falköpingsspelare på 3:e plats i SM

Under föregående vecka spelades SM i golf. Detta år stod Hallands Golfdistrikt som värd och Falköping hade flera spelare med på detta evenemang
SM-veckan i golf spelas varje år, utspritt på olika klubbar i ett distrikt. Detta år var det Hallands Golfdistrikt som stod för evenemanget. Under vecka 28 skulle det koras segrare i alla ålderskategorier samt i Äkta Makar och Två Generationer.
  Det som är roligt med SM-veckan är att Falköping varje år har med spelare som tävlar om de främsta platserna och det hade vi även i år också.

På Laholms Golfklubb spelades klassen Herrar 80 med 47 st deltagare. Och där placerade sig vår Arne Berggren på en stark tredje plats på 163 slag (81-82). Vinnaren fick avgöras på särspel då de båda hade 162 slag. Stort grattis till din tredje plats på SM Arne.


Herrar 50 fick nöjet att spela Halmstad GK Södra Banan och under dessa dagar hade Falköping med Peter Ingvarsson och Jonas Widing som båda är rutinerade SM-spelare. Efter tre ronder visade resultatet 223 för Peter och han slutade på en 12:e plats. Bara 4 slag efter kom Jonas på 227 slag och en 25:e plats.

Men vi hade inte bara herrar med denna vecka på SM. Magdalena Johansson och Karin Almqvist var också med och tävlade om sina placeringar på Ringenäs GK. Magdalena spelade i D30-klassen och efter tre ronder slutade hon på en delad 23:e plats.
   Karin Almqvist spelade i D50-klassen och slutade på 40:e plats.

Under SM-veckan är det inte bara singelspel utan det finns också klasserna Äkta Makar/Sambo samt Två Generationer.
   I Två Generationer Mixed brukar far och dotter Peter och Amanda Ingvarsson spela och även så i år. De spelade foursome på Rydö GK över två dagar och slutade på en fin 5:e plats med resultatet 155. Vann gjorde de på 148 så det var tätt i toppen.

Äkta Makar/Sambo spelades på Falkenbergs GK, även där foursome och av 121 lag placerade sig Sandra Krantz och Gary Geszti på en 47:e plats.

Bra kämpat alla ni som var med och spelade SM.
 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners