Se vår webbkamera LIVE Hem

Fina framgångar vid övriga RM-tävlingar

Det har spelats många RM-tävlingar runt om i distriktet de senaste dagarna och för spelare med anknytning till Falköpings GK har det gått riktigt bra...
Den allra största framgången kom i klassen far & son, vilken genomfördes på Skövde GK i mitten av veckan. Där vann nämligen Falköpings GK:s Arne Thörnqvist tillsammans med sin son, Rickard, tävlande för Skövde GK. De hade 140 slag och var tre slag före andraplacerade Fredrik Sörebo/Emil Hagdahl Sörebo, Kungliga Drottningholm/Lidingö.

Samme Arne Thörnqvist spelade sedan RM för H65-klassen på Kinds GK fredag och lördag. Där slutade han på 14:e plats med 157 slag.
Noteras skall att den här klassen vanns av en före detta FGK-spelare, Lars Friberg, numera tävlande för Skövde GK. Lars hade 149 slag.
Noterbart är att Lars under söndagen dök upp på Falköpings GK för att gå caddie åt sin klubbkamrat Mattias Kjellgren, som gick i ledarbollen i H35-klassen.

Vid RM för mor och dotter, i Lundsbrunn, blev Gitte Thörnqvist/Sofia Sterner bästa FGK-par. De slutade på 175 slag. Gitte är maka och Sofia dotter till nyss nämnde Arne Thörnqvist...

I Ulricehamn spelades, mitt i veckan, RM för två generationer mixed. Här försvarade Peter och Amanda Ingvarsson FGK:s färger med den äran och slutade på 26:e plats.

I D60-klassen, som spelades i Mariestad, blev det en femteplats till Falköpings GK. Hon låg tvåa efter första dagen, men föll sedan ner tre placeringar. Hennes resultat var 176 slag.

RM-vinnare. Den före detta FGK-spelaren Lars Friberg (till vänster) vann H65-RM i Kind i lördags. Dagen efter gästade han FGK och pratade då med bl a från vänster Arne Johansson, Yngve Pettersson och Urban Lundberg.

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners