Se vår webbkamera LIVE Hem

Avslutade tävlingssäsongen med en bonustävling.

I underbart brittsommarväder avslutade vi tävlingssäsongen 2018 med bonustävlingen "Hemlig Bästboll". Här ser du många härliga bilder från tävlingenDet skulle bli bra väder i oktober, det visste vi så varför inte förlänga tävlingssäsongen. Falköping testade något nytt. "Hemlig Bästboll".
En lagtävling där man spelar i 2-mannalag fast man går inte tillsammans. Det är inte förrän efter rundan man får reda på hur medspelaren har spelat och vad lagresultatet blir.
En tävling vi absolut kommer se mer av efter all positiv respons men i vinter gör vi en utvärdering av detta så får vi se när denna tävlingsform dyker upp igen.

Vi spenderade söndagen i  20 grader värme, sol, bland härliga höstfärger, på en fin höstbana. Ljuvligt och som gjort för fina resultat.
   Till start kom 34 lag och bäst i A-klassen blev Falköpingsparet Camilla Melcker och Göran Claesson. De vann på strålande 65 slag netto. Tvåa, ett slag sämre blev David Andersson och Per Magnusson. Trea på 67 blev våra duktiga juniorer Gustaf Wäpling och Johannes Lindström.
   I b-klassen vann Pontus Lind och Kristoffer Stridh på även dom 65 netto. Tvåan tätt efter, Torgny Carlsson och Kjell-Åke Sandén på 66.Tredjeplatsen knep far och son, Gunnar och Oskar Blom på 67. De vann på bättre handicap över Arne Bernsand och Mats Folkesson.

Här kan du se ngåra härliga bilder från tävlingen.
 

 
 
   
   

 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners