Se vår webbkamera LIVE Hem

Helen utsedd att redovisa i Halmstad


Helen har under 3 år genomgått PGA och SGF:s tränarutbildning, TU. Vecka 10 tar hon examen i samband med PGA:s utbildningsvecka i Halmstad.
Som en del i utbildningen har hon genomfört ett specialarbete motsvarande 280 timmar. Detta arbete har mynnat ut i en övningsbank i form av en CD-skiva, med titeln "Samarbetsövningar - en övningsbank för golfmiljö". (se nedan för mer information)
Helen är nu en av tre elever som utsetts att redovisa sitt arbete i Halmstad på PGA:s utbildningsvecka, där ca 400 tränare från hela landet deltar.
Vi är stolta över detta uppdrag och önskar henne lycka till!
/Peter Fritzson, klubbchefSamarbetsövningar - en övningsbank för golfmiljö

Skivan innehåller 35 samarbetsövningar. De riktar sig till golftränare, ledare, kommittéer, styrelser osv som vill jobba med att stärka olika grupper på golfklubben.

Samtliga övningar går att genomföra utomhus i golfmiljö och är uppdelade efter om de passar till par eller till tre och flera.

Övningarna är dessutom uppdelade i rubrikerna; förberedelse, material, utförande, tänk på, variant samt källa.
Författare:
Skivan är gjord som ett specialarbete på SGF:s och PGA:s tränarutbildning TU 06/09 av Helen Sveder, instruktör Falköpings Golfklubb

Priset för skivan är 150 kr.
Du beställer den genom att sätta in pengarna på klubbens bg 213-9350. Uppge vad det gäller, ditt namn samt adress så skickar vi skivan omgående.GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners