Se vår webbkamera LIVE Hem

Våren är seg

I alla nyhetsmedia världen över oroar man sig med rätta över den pågående klimatförändringen som kan medföra stora förändringar i väderleken över hela jorden. De senaste åren har ju våren kommit allt tidigare. Men i år är  den lika seg som gamla bildäck och en gökottegolfare kl 5 på morron när det småregnar och  3 plusgrader.   

Marsdagarnas töväder och nätternas kyla har medfört att isbrännan lagt sig som ett pansar över en del greener. Nuvarande väder är långt ifrån bra för våra kortklippta gräsytor. Förhoppningen är att det snarast blir ordentligt mildväder och regn så att tjälen går ur marken och de sista resterna av isbrännan försvinner. 

Nya åttan som ligger i lä under några stora träd har snön och isen blivit kvar. Nu har ett gäng idogt arbetande herrar från worktouren tagit sig an det som inte solen och klimatförändringen har rått på. Med grepar, skyfflar och skrapor har snön och isen avlägsnats till glädje för  vårystra golfare som tvingats pulsa i ställe för putta. Snyggt jobbat gubbar !

 

Gör nu som mängder av golfare, betala medlemsavgiften och ge dig ut på nya banan. För vad är väl trandansen vid Bjurum mot att få pegga upp på första hålet. Snacka om vårprimörer, bättre kan det inte bli.

 

Senvinterhälsningar 

Yngve Pettersson


 Bo Peterson, Egil Georgsson och Peter Lundberg har tydligen blandat ihop begreppen. Visst kommer golfen från Skottland men för den skull har det inget med skotta att göra. Fast å andra sidan såg de mera hemtama ut med skyfflar än med putters.


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners