Se vår webbkamera LIVE Hem

Juniorgrupperna 2009 redigerade och klara!

Nu finns det  träningsgrupper färdiga efter några korrigeringar som några har önskat. Annars är det densamma som varit publicerad tidigare.
Under rubriken Junior/Elit-Juniorträningsgrupper hittar du samtliga grupper under respektive gruppnamn.

OBS! Bekräfta ditt deltagande – du bekräftar ditt deltagande i juniorträning genom att skicka ett mail till oss med din förälders kontaktuppgifter. Vi vill ha namn, mob.nr och mailadress till din förälder. Detta skickar du till anna@falkopingsgk.comoch det läggs sedan in på träningsschemat så att alla får kontaktuppgifter till varandra.

Vad krävs av förälder 
För att vi ska kunna hålla hög klass på verksamheten så krävs det hjälp av föräldrar. Vid minst ett tillfälle vill vi därför att du ställer upp. Har du golfkunskap räknar vi med att du ställer upp som ledare på fredagsträningen, om inte så passar korvgrillningen perfekt.

Ledarutbildning/träff
För att lösa vem som är ledare när och för att alla ska känna sig trygga i sitt ledarskap genomför vi varje år en ledarträff. Tisdagen den 28 april kl 18.30- ca 21 informerar Helen om vad man behöver tänka på som ledare. Anmäl dig till kansliet eller på mail till anna@falkopingsgk.com. Vi vill gärna ha din anmälan så snart som möjligt dock senast sö den 26/4. Glöm inte att ta med din egen kalender denna kväll!

Deltar du på ledarutbildningen samt är ledare vid minst 3 fredagar så får du dessutom tillbaka aktivitetsdepositionen.


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners