Se vår webbkamera LIVE Hem

Nu startar snart FT-ligan

FT-ligan som vi från början inte trodde skulle väcka så stort intresse, ser nu ut att kunna utses till Sveriges största matchspel på klubbnivå. Det är nu lite drygt 2 veckor kvar till start av 5 veckors intensivt matchspel där 130 matcher skall avgöras. För att lösa detta har vår hemsideleverantör Bravo Media gjort ett fantastiskt jobb för att ge oss ett bra verktyg att följa detta seriespel.

Tryck på knappen "FT-ligan" på hemsidan och där kommer du att få se alla matcher med tider m.m. Tabellerna kommer löpande att uppdateras och vi skall från klubbens sida se till att resultatservicen fungerar och detta förutsätter ju att alla lagen följer matchprogram och resultatinlämningar. För att informera om tävlingen och formen "Match" inbjuder vi härmed till en 

INFORMATIONSTRÄFF I KLUBBHUSET DEN 23 APRIL KL 18.30

Vi är införstådda med att det kan bli riktigt trångt i klubbhuset om alla lagen kommer och detta kan vi säga är en av tankarna med FT-ligan. Aktivitet i klubbhuset ger klubbkänsla och med klubbkänsla kommer vår klubb att gå från klarhet till klarhet.


Hjärtligt välkomna! 


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners