Se vår webbkamera LIVE Hem

Härlig stämning under slutspelet i FT-ligan

Under lördagen inleddes slutspelet i FT-ligan här på Falköpings GK. 32 lag var inkvalade och inledde dagen med 16-delsfinaler på vår nya 9-hålsslinga.

Vädret var perfekt för golf med uppehåll och bara relativt lätt molnighet. Banan var bra och många både spännande och välspelade matcher utkämpades.

I 16-delfinalerna var det endast en match som gick till särspel. Det var den 16:e och sista, där Killer Bee (Göran Claesson och Camilla Melcker) vände 0-2 efter sju hål till seger på första omspelshålet mot Fååår (Thomas Johansson och Staffan Liberg.

I 8-delsfinalerna blev det ännu mer raffel och här var det två matcher som gick till särspel. Ta ett järn morsan (Jonas Widing och Thomas Angelöf) avgjorde på det första extrahålet mot Markabäckens vänner (Lennart Bergdahl och Mats Persson), medan Bra par (Peter Ingvarsson och Ulrika Karlsson) behövde tre (!) särspelshål på sig för att betvinga Joker (Torbjörn och Kerstin Johansson).

Nu fortsätter slutspelet under söndagen med kvartsfinaler på den gamla banan (start både hål 1 och 10) med följande matcher:

8.00 Skönheten & Odjuret (Christian Nilsson och Ann-Marie Knutsson) - Ryttarna (Rune och Elisabeth Larsson).

8.00 Ta ett järn morsan (Jonas Widing och Thomas Angelöf) - Bra par (Peter Ingvarsson och Ulrika Karlsson).

8.10 2 plikt (Sven-Olof Svensson och Torgny Carlsson) - Friends (Elsie Isaksson och Hans-Åke Eliasson).

8.10 Lag 75 (Agneta och Magnus Lindblom) - Killer Bee (Göran Claesson och Camilla Melcker).

Scoreboard för lördagens spel
Finallottningen.xls     32 KbGIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners