Se vår webbkamera LIVE Hem

Viktig information inför KM och KM- Åldersklasser

Helgen den 1-2 augusti ska det avgöras vilka som blir årets KM- mästare.

Nedan följer vad som gäller för de olika klasserna men först viktig information angående tävlingen.

Vi har märkt att de 7 personer som var anmälda till tävlingen inte står som anmälda längre. De har av någon konstig anledning försvunnit från anmälningslistan. Vi kan bara beklaga att datorerna ibland lever sin egen värld. Så vet du med dig att du tidigare har varit anmäld maila oss eller ring så lägger vi in din anmälan igen. Eller lägg in din anmälan igen på min golf. Vi beklagar detta data-fel.

 • KM Herrar omfattar 72 hål varav de första 36 hålen spelas från gul tee och cut dras efter 18 spelare. De bästa 18 får spela dag två 36 hål från vit tee. Klubbmästare blir den spelare som har lägst bruttoscore. Vid lika resultat vidtas särspel. Denna klass har också hcp-priser efter de första 36 hålen. Klassen är öppen för alla herrar.
 • KM Damer spelar 36 hål fördelat på två dagar och spelas från röd tee. Lägsta bruttoscore blir segrare.
 • D 21 spelas över 36 hål fördelat på två dagar från röd tee. Lägsta bruttoscore blir segrare. Klassen är öppen för de tjejer som är juniorer, alltså tjejer födda 1988 eller senare.
 • H 21 spelas över 36 hål, en dag från gul tee. Lägsta bruttoscore blir segrare. Klassen är öppen för de killar som är juniorer, alltså födda 1988 och senare.
 • H 35 spelar 36 hål över en dag från gul tee. Lägsta bruttoscore står som segrare.
 • H 45 spelar 36 hål över en dag från gul tee. Lägsta bruttoscore står som segrare.
 • D 50 spelar 27 hål över en dag från röd tee. Lägsta bruttoscore står som segrare.
 • H 55 spelar 36 hål över en dag från gul tee. Lägsta bruttoscore står som segrare.
 • D 60 spelar 27 hål över en dag från röd tee. Lägsta bruttoscore står som segrare.
 • H 65 spelar 27 hål över en dag från gul tee. Lägsta bruttoscore står som segrare.
 • H 75 spelar 18 över en dag från röd tee. Lägsta bruttoscore står som segrare.
Spelare har rätt att utöver KM herrar och damer delta i ytterligare en åldersklass. Man man också välja att spela i en lägre åldersklass. Gäller dock inte deltagande i H 21 och D 21.

Anmälan görs via golf.se och vill ni deltaga i två klasser anmäler i till båda. Anmälan skall vara kansliet tillhanda senast 2009-07-29.

Välkommen med din anmälan !

/ Tävlingskommittén

 

(Om det nu upplevs som om det är ändring på spel-tee på några klasser beror det på att det är omöjligt för oss att administrera det  på annat sätt i GIT (Golfens IT-system). Detta för att vi ska försöka undvika det porblemet som blev förra året. Hoppas ni har överseende med detta).


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners