Se vår webbkamera LIVE Hem

Årets sista tävling på Berga avklarad

Då var årets sista tävling på klubben avklarad. 70 personer deltog i tävlingen som vi i år kallade Säsongsavslutningen.

I a-klassen deltog 38 st som spelade slagtävling och vanns av Simon Odh på 70 slag. 2:a Ingvar Larsson på 71 och på 3:e plats kom storebror Martin Odh på 73 slag.

I b-klassen hade vi också fina resultat. 18 st var dom totalt och spelade slaggolf denna dag. Segrare blev Torgny Carlsson på 70 slag följt av Ulf Albemo på 2:a plats med 73 slag och 3:e platsen tog Magnus Eriksson som vann på bättre spelhandicap än Thomas Robertsson och Hannes Erikson på 75 slag.

I C-klassen blev det ännu bättre scorer och där var det inte avgjort förrän alla scorer hade kommit in. I denna klassen var de 14 st som spelade slaggolf. Joakim Fritzson vann på  hela 61 slag. Men det var tajt för Niklas Pettersson kom också in på 61 slag men fick en 2:a plats på grund av sämre spelhandicap. 3:e platsen var också ett bra resultat under par av Stefan Wigholm som hade 67 slag.

För att se hela resultatlistan på in under fliken tävlingar.

Bra jobbat alla som deltog idag, även om det var lite kyligt och en och annan regnskur, är det som vanligt alltid glada miner.

Men bara för att tävlingssäsongen är slut här på Berga innebär inte det att säsongen är över, så ställ inte in klubborna riktigt än.

 

 


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners