Se vår webbkamera LIVE Hem

En medlemskrönika

Även den längsta vinter får ett slut och även den sämsta ekonomin kan tillfriskna

Jag trodde inte efter de senaste 10 årens vintrar att jag skulle få uppleva ytterligare en helt normal svensk vinter. Det har onekligen sina poänger att vädret följer årstiderna. Vinten har varit fantastisk även om snömängden har varit i det mesta laget. En massa skottning från tak och garageuppfarter men också behaglig skidåkning i fenomenalt fina spår och oftast i härligt solsken.

Kan man begära mer? Nej, men nu räcker det och nu får gärna Bergabanan snabbt som ögat bli helt snöfri. Golfabstinensen har slagit till och golfbagen med klubbor och bollar hoppar nervöst i garaget. Vårsolen lyser och temperaturen stiger upp emot 10-11 grader. Härligt!

Härligt var också årsmötet som hölls i veckan. Precis som vintern är det bra länge sedan vi presenterades ett helt normalt bokslut för golfklubben med gröna siffror. Men fortfarande har vi att dras med en del köldskador från de djupfrysta åren då packisen hopade sig i vår resultat- och balansräkning. Men styrelsen och Peter med medarbetare i banverk och kansli - worktouren inte att förglömma - har åstadkommit en enastående sanering av klubbens ekonomi. En sanering som varit helt nödvändig, men som vi inte riktigt trodde skulle vara möjlig. Det är bara att lyfta på kepsen, tacka och samfällt göra vågen för alla goda insatser som gjorts under året. Bravo!

Ny säsong nya förväntningar

Nu ser vi fram mot den nya säsongen: En säsong fylld av massor med ännu ospelade ronder. En säsong där vi har att se fram emot många trevliga möten med människor som gillar golf och som tycker om att umgås med varandra. En säsong där vi ännu har mängder av oätna luncher hos Jimmy och Majlis. En säsong där många par och inte lika många birdies väntar på att få göras.

Så vad väntar vi på? Betala medlemsavgiften, damma av klubborna och rosta av svingen, nu kör vi!

Glad Påsk alla Bergadiggare!

Ynge Pettersson 


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners