Se vår webbkamera LIVE Hem

Succé på damdagen

I lördags kom 48 st inspirerade första-maj tjejer till en hel träningsdag på golfklubben.

Kl 10 började vi med kaffe och fralla samt föreläsning där naprapaten Åsa Rosberg Gyllesvaan och Helen Sveder pratade om rörlighetens betydelse i vardagen och för svingen. För temat denna dag var ju  att "slå längre". Så efter föreläsningen fick man pälsa på sig ordentligt med kläder för att bege sig ut och prova uppställning och vridning i praktiken med golfboll. 

                                

                          

 

Hälften av deltagarna började på rangen med oss (Helen och Anna) och de andra fick tips på övningar till närspel och spelade på banan med handledning av damkommittén. Efter att vi avnjutit en god lunch tillsammans fick grupperna byta plats. Det blev många aha- upplevelser och många positiva intryck. Efter denna dag har vi fått höra flera som har slagit sitt längdrekord. Härligt!

                                

På rangen fanns Anna Nordström från klädmärket Abacus där alla deltagare fick möjlighet att var med i utlottning av en regnjacka till ett värde av 2000:- om man testade den. Och den lyckliga vinnaren blev Kristina Karlsson.

Nikken höll också till på rangen där man hade möjlighet att prova lite olika saker som kan skapa bättre rörlighet, bättre balans och bättre välbefinnande.

Under lunchen fick alla damer testa på att göra en konstnagel om man ville då företaget Nagelparadiset fanns på plats och visade sina skönhetsprodukter. PXC Underwear var också här under lunchen.

Stort tack till Damkommittén, Åsa Rosberg Gyllensvaan, Abacus, Nikken, Nagelparadiset, PXC Underwear för att ni ville vara med denna dag.

Tack till alla ni duktiga deltagare.

Vi ses på golfbanan

/ Anna och Helen

 

 

 

 


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners