Se vår webbkamera LIVE Hem

Säsongsstart för 60 golfen

Rivstart för 60-golfen

I tisdags 4/5 rivstartade årets 60-golf med 93 deltagare. Nytt deltagarrekord med god marginal.

Nytt för i år var samarbetet med ”Golfhäftet Trophy” som tillsammans med sina sponsorer ställde upp med ett dignande prisbord. Ett prisbord som var till glädje inte minst för Birgitta Silverstrand och Christer Johansson som vann A-klass respektive B-klass. Ett 20-tal pristagare i varje klass följde strax efter. Bland priserna kan nämnas rabatt på resa med Hurtigrutten som Lennart Larsson tog. Trevlig resa! Några priser lottades ut och där vann Arne Johansson en fri helg med en fulltankad Hyundaibil och Sven Olof Persson vann en hel vecka med fri husbil från Kabe Rental AB.

 

Eclectictävlingen lockade 66 deltagare. Det var många som redan i tisdags noterade par och birdies och till och med en etta på ett par trehål. Grattis Torgny! Det är ju nettoscoren som skall noteras så man behöver inte göra HIO för att få ett på hålet. Intresset för de där tavlorna kommer nog att bli stort under året.

Vädret var som vanligt bra under 60-golfen, regnet började inte förrän alla gått i mål.

Nu börjar vi ladda för nästa tisdag, då ses vi igen.

 

Sven Olof

P.S. Vi ser fram mot ett fortsatt stort deltagande i 60 golfen och hoppas på lika fina resultat som dagens tävling gav. Resultaten finner ni under fliken "Tävlingar". D.S


 


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners