Se vår webbkamera LIVE Hem

Nya framgångar för våra juniorer

Första omgången av Skandia Tour spelad
I helgen som gick spelades första omgången av Skandia Tour. Det är en riksomfattande juniortävling som spelas på nivåerna distrikt, region, riks samt elit.

En tävlingstarppa i fyra steg med kvalificering via de olika indelningarna gör att alla oavsett ålder kan hitta rätt nivå att tävla på. Lyckas man dessutom med en topplacering blir man automatiskt inbjuden till en högre nivå. En rolig golfupplevelse med många nya golfvänner.

I Vara-Bjertorp spelades distiktstävlingen och där deltog många Falköpingsungdomar. Flera tävlingsdebuterade dessutom. Bäst på denna spelplats var Olivia Ingvarsson och Gustav Andersson som lyckades ta sig upp till nästa nivå med en första plats respektive en sjätteplats.

På Ale Golfklubb spelades den regionala nivån och där spelade båda deltagarna bra. Amanda Ingvarsson kom trea och Emilie Fröman slutade på en nionde plats.

Övriga som deltog var Ida Adolfsson, Rebecka Albemo, Benjamin Nilsson, Martin Berggren, Adam Karlsson, Timmy Ravnell, Johan Sundén, Simon Sjögren, Viktor Elmersson och Oskar Elmersson.


GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners