Se vår webbkamera LIVE Hem

Tre hemmaspelare vidare till riksfinalen på Falköpings GK

Skandia Cup världens största golftävling för juniorer, den är unik inte bara till sin omfattning utan även till sin form. Skandia Cup börjar som en breddtävling på klubbnivå, där alla upp till 16 år kan delta. När tävlingen närmar sig Riksfinal möts de bästa i respektive åldersklass och spelar om epitetet ”bäst i Sverige”.
 
I år har vi nöjet att ha riksfinalen på Berga och där kan vi också var stolta över att tre av våra duktiga juniorer kommer att spela.
 
Under fredagen 6/8 spelades riksfinalen i Skandia Cup på Finspångs GK. Falköping hade med 4 st spelare som lyckats bra på disktriktsfinalen.
 
Amanda Ingvarsson och Elin Ahlrik Spelade i F15- klassen. Amanda fick en framskjuten 2:a placering och är vidare till den stora finalen. Elin lyckades inte få till golfspelet denna dag men mycket bra gjort av tjejerna att komma så långt fram i tuneringen.
 
Amandas syster Olivia spelade i F 13-klassen och plockade hem segern på 82 slag.
 
Det var tjejerna som dominerade med deltagare från vår klubb. Men i P13-klassen hade Falköping med en spelare. Gustav Andersson var inte bara med, han spelade på 75 slag och segrade i sin klass.
 
Så när vi har Riksfinalen hos oss den 4-5 september har vi Amanda, Olivia och Gustav som deltagar och spelar om bra placering i världens störa ungdomstunering i golf.
Så kom ut och heja på och följa våra duktiga spelare.
 
Ett stort grattis till er och mycket bra kämpat alla fyra.
 
Hela gänget: Olivia och Amanda Ingvarsson, Gustav Andersson och Elin Ahlrik
 
Ladda nu batterierna till finalen
 
 
 
 
 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners