Se vår webbkamera LIVE Hem

Grannklubbspokalen är tillbaka i Falköping

Under helgen åkte 11 st juniorer från Falköpings Golfklubb till Lerdala, Billingens Golfklubb. Det var dags för årets upplösning av grannklubbsutbytet som pågått under flera omgångar på sommaren.
 
Grannklubbsutbytet är en tävling mellan Falköping, Billingen, Hökensås och Skövde. Där lagen samlar poäng från varje omgång som slutligen avgörs i final. Med grannklubbutbytet vill man på lagom nivå få igång juniorer att tävla och att våga tävla på andra klubbar mot andra juniorer. En bra och lättsam start på deras golftävlande.
 
De senaste åren har finalen varit på Billingens Golfklubb där tävlingen spelas över två dagar med overnattning i stugor. Denna helgen kallas tävligen för Grannheim Cup En populär tävling bland våra juniorer.
Klockan 12.00 i fredags samlades 11 st killar, laddade för en helg på Billingen. Första dagen var det golfspel som avslutades med grill på kvällen gemensamt med alla juniorer.
På lördagen när alla grabbarna fohoppnngsvis hade fått lite sömn iallafall var det dags att pegga upp för finalrundan på Grannheim.
Våra juniorer kammade hem hela lagpriset.
 
Bra jobbat grabbar och grattis till er.
 
 
 

GIT - Medlemslogin

Så loggar du in


Våra samarbetspartners